duminică, 1 mai 2022

Fenomene meteo

 



"Avioanele rusesti , folosesc in combustibil un aditiv special , care reduce consumul de combustibil , dar mareste reactivitatea si tractiunea , la temperaturi rezonabile .
Radeswayi Kemodah
SI ACEST COMBUSTIBIL ESTE INVENTAT DE UN RO DEAL VOSTRU
  • Acest aditiv , daca o sa urmariti avioanele de tip TU (TUPOLEV) , mai ales cele moderne , si altele , emana un fum exact de acea culoare .
Acel fum , prin densitatea si vascozitatea pe care le are , se cantoneaza intr-o anumita patura atmosferica , in care disocierile moleculare prin despicari zeeman , sant foarte lente .
Deoarece ultima ninsoare a fost pur artificiala , si a avut o polaritate de tip SURA (Haarp), cand unda ionosferica a venit in retur catre suprafata terestra , a antrenat acele paturi atmosferice unde era cantonat acest fum si alte substante , in miscare descendenta , ionizandu-le moleculele , si magnetizandu-le astfel pe fulgii de zapada , si picaturile de ploaie .
Acum problema nu e culoarea zapezii , ci este aceea ca inca nimeni din Romania nu stie – iar cine stie nu spune – ce fel de substanta este aceea , ce efect are asupra panzei freatice , ce efect induce culturilor de primavara , ce efecte va induce organismelor biologice care vor consuma vegetalele care au ingerat acele substante din sol , ce efecte va propaga in tot lantul trofic ecosistemal .
Si acesta a fost doar un microexperiment !
Ce urmeaza e mai deosebit , deoarece mutagenizeaza cand concentratia ajunge la 15 la suta in sange .
Deasemena in Romania nu exista laboratoare stiintifice dedicate , care sa fie competente tehnologico intelectual si etico deontologic , sa cerceteze si sa spuna daca efectele sant pe termen scurt , sau pe termen lung la nivel de ADN , ori se limiteaza strict doar digestiv – urologic excretor , si se scapa de ele .
Asta este problema de meditatie / tema pentru acasa .
………………………
Pace si Lumina ! ! !"

Strabunul Din Ceahlau

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro