marți, 19 aprilie 2022

SAI BABA

 

  

"Căutați compania celor buni, a căutătorilor, a aspiranților și a celor detașați. Atunci vei vedea lumina...
Swami:"Căutați compania celor buni, a căutătorilor, a aspiranților și a celor detașați. Atunci veți vedea lumina. Ascultă discursuri sfinte și citește cărți sacre. Efortul tău și atmosfera locului - acestea două te vor conduce la succes. Markandeya l-a ținut strâns pe Shivalinga și astfel lațul lui Yama (Zeul morții) i-a legat pe el și pe Shiva; prin urmare, tânărul Markandeya a fost salvat. Povestea te învață să fii mereu în contact cu Dumnezeu, pentru că nu știi când lațul va fi aruncat. Atașează-te de Cel Prea Înalt, numește-l cu orice nume, concepe-l sub orice formă. Dar, ține minte, fără dreptate (Dharma) nu poți să-l atingi pe Dumnezeu. Învață mijloacele de a câștiga harul și de a câștiga puritatea de la cei care știu - bătrânii și cărturarii care și-au pus în practică învățarea. Harul poate șterge trecutul; Sat-prayatna, Sat-sanga și Sadhachara (efort bun, companie bună și bune practici) vor asigura fericirea în viitor!"
(Discurs divin, 1 aprilie 1965)
Samastha Lokha Sukhino Bhavanthu...
Ashramul lui Sathya Sai Baba este frumos nu numai pentru natura și structurile sale arhitecturale, ci și pentru prima vibrație specială a Iubirii Lumilor Superioare, care se realizează datorită celei mai puternice injecții de energii de înaltă frecvență pe care Sathya Sai Baba a adus-o. aici direct din Lokas-ul Superior.
De fapt, aceasta este o ramură a Lumilor Superioare de pe planeta Pământ. Există un echipament Cosmic care face spațiul inaccesibil reprezentanților lumilor inferioare (creaturile astrale inferioare și negre) și rămân doar bucuria, iubirea și pacea, care sunt caracteristice Lumilor Superioare.
Aici sunteți constant în prezența Divinului și acest lucru face posibilă perceperea liberă a realității din Chakrele Superioare (etajele Ființei voastre). De acolo vezi totul diferit: în orice există Cel mai Înalt Înțeles al Jocului Său, care este plin de iubire și transformări care te conduc la auto-realizare și, în cele din urmă, la Moksha.
Când ieși în afara Ashramului în exterior, care este plin de Întuneric, realizat prin restaurante, magazine, comerț, servicii ale orașului, simți imediat cât de fericită a fost creată Lumea din interiorul Ashramului pentru oaspeții săi de către Sathya Sai Sai.

A rămâne aici este dragoste și o mare oportunitate de dezvoltare spirituală, pe care ni-l oferim la Cel Mai Înalt Nivel. Din poziția de Super Conștiință, noi înșine creăm toată experiența prin care trecem pe planeta Pământ, noi înșine aducem și înlăturăm evenimente și oameni din viața noastră pentru a ne trezi din iluzia în care am căzut de la bun început. a nașterilor de pe planeta Pământ.
Mulți oameni au venit pe această Planetă din Lumile Superioare, acolo nu există întuneric, care creează aici războaie, greutăți și suferință, dar este un element și un mecanism integral pentru educația Sufletelor de pe planeta Pământ. Astfel de suflete se vor simți cu adevărat ca acasă aici. Prashanti Nilayam (Rezident al celei mai înalte păci) - Inima Spirituală a Universului, pe care fiecare dintre noi trebuie să o stabilească în Inima noastră pentru ca Pacea să vină pe planeta Pământ. Aceasta este Misiunea principală a celor care au venit cu sarcina de a transfera cunoștințe și de a schimba realitatea, conform Ordinului Superior al Iubirii și Compasiunii.
Căutarea lui Dumnezeu m-a dus odată în India și L-am găsit în inima mea.
Fie ca Toate Lumile și toate Ființele din toate Lumile să fie fericite!





Samasta Loka Sukhino Bhavantu!
Om Sri Sai Ram.
🕉💜
Postare de la Vladimir Om
Mulțumesc

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro