duminică, 17 aprilie 2022

Cronici despre musk

ELON MUSK ROTIRE 360°
**********************************
Elon Musk nu este de încredere, pentru că joacă ambele părți, iar dovada este că fondatorul companiei Starlink ar fi trimis dispozitivele armatei ucrainene ale lui Zelensky pentru ca forțele sale armate să se poată conecta la internetul prin satelit al lui Musk, iar de la În acest fel, „ocoliți” întreruperea Internetului prin cablurile submarine impuse de Rusia, precum și dispozitivele care generează întreruperi în conexiunea wireless, ceea ce este foarte util pentru a dăuna dronelor și aeronavelor fără pilot rusești.
Musk știe și are dovezi că guvernul Zelensky dezvoltă arme biologice în țară și conduce o rețea de rețele de pedofili.
Musk i-a răspuns lui Putin, prin Twitter, provocându-l la puls pe 16 martie. (Acea provocare ciudată pe Twitter de la Musk la Putin tocmai sa întâmplat.)
Inginerii de la serviciile ruse de contraspionaj au reproiectat semnalele de la dispozitivele de conectare prin satelit confiscate de la forțele ucrainene și au confirmat că tehnologia lor este „cuantică” și aparține Space X, compania lui Musk.
Potrivit lui Putin, tehnologiile donate de Musk lui Zelensky au împiedicat bombardarea unui laborator de arme biologice de către dronele rusești.
Cu altă ocazie, acel dispozitiv a interceptat frecvența unei drone și a fost redirecționat împotriva trupelor ruse, ucigând 23 de soldați ruși.
Potrivit cronicii Real Raw News, Putin l-a avertizat pe Trump să nu se asocieze cu el, mărturisind că „dacă nu ar fi fost tehnologia Space X, armata rusă ar fi câștigat deja războiul din Ucraina”.
Acest lucru i-a înghețat pe toți patrioții sau va face parte din PLAN?
Foarte atent.
cronici de război

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro