duminică, 3 aprilie 2022

FLOTELE CONFEDERATIEI GALACTICE

 


FLOTELE CONFEDERATIEI GALACTICE
Mulți dintre voi s-ar putea să se întrebe
cum ne-am configurat diferitele noastre flote în sistemul dumneavoastră solar. S-ar putea să vă fi întrebat și cum se interacționează funcțiile fiecărei flote. Pentru început, flotele noastre sunt poziționate în trei inele. Primul inel înconjoară Mama Pământ și tovarășul ei artificial, Luna ta. Această flotă conține peste un milion de nave, dintre care majoritatea sunt vehicule mici, neînarmate, de cercetare și transport. Sarcina lor este să te observe pe tine și lumea ta, să supravegheze operațiunile flotei și să transporte anumite tipuri de provizii care nu pot fi teleportate la bazele noastre. Bazele noastre, situate sub toate continentele, oceanele și mările tale, sunt legate de o gamă largă de orașe și comunități de cristal care cuprind Pământul Interior. Încă un alt grup de baze se găsește pe Luna voastră, care conține o rețea uriașă de facilități de comandă și cercetare. Aceste stații ne oferă mijloacele pentru a monitoriza colecția guvernului tău secret de spațiu, timp și armament interdimensional. Nu reprezintă o amenințare potențială pentru noi.
În jurul acestui prim, sau inel interior, sunt mai multe spițe care constau dintr-un număr de flote speciale de legătură și apărare. Scopul lor este, în primul rând, de a supraveghea și, apoi, de a lua contramăsuri eficiente ori de câte ori este necesar. Scopul nostru este să refuzăm guvernul tău secret să folosească în continuare orice armament care ar putea reprezenta o amenințare pentru aliații noștri pământești. Am înființat „stații” interplanetare pentru a închide orice porți stelare interdimensionale și pentru a monitoriza cu atenție orice distorsiuni create artificial în undele naturale ale timpului. Aici, rețineți că fizicitatea este de fapt o iluzie creată de credința colectivă a locuitorilor săi și de dictatele planului divin. În acest sens, tiparele naturale apar în modul în care Timpul și Lumina se unesc pentru a forma „spațiul” – lucrurile care produc realități. Societățile întunecate, cu conștiință limitată, au folosit aceste modele naturale pentru a construi arme înfricoșătoare care modifică realitățile, modifică dimensiunile și deformează sau restrâng curgerea timpului. Guvernul tău secret a cooptat munca multor inventatori și oameni de știință și a fuzionat-o cu o serie de tehnologii din afara lumii.
Alte tehnologii secrete guvernamentale sunt capabile să vă modifice corpurile fizice, mentale și emoționale. Scopul lor josnic este să aducă controlul eventual al minții tale. Apoi, ei pot finaliza modificările genetice rămase nerealizate de căderea Atlantidei cu aproximativ 13 milenii în urmă. Misiunea noastră este să neutralizăm și să prevenim orice adoptare pe scară largă a acestor tehnologii. În fiecare zi, Raiul lucrează pentru a finaliza, în termen, procesul lung care vă va readuce la conștiința deplină. Încă o dată, îi avertizăm pe cei din guvernul tău secret care continuă să aibă convingerea că pot împiedica această operațiune sacră. NU vom tolera astfel de încercări. În consecință, am înființat o echipă completă de oameni de știință și relații corespunzătoare care sunt în căutarea acestor programe și apoi le limitează eficacitatea. Aplicate corect, aceste tehnologii pot ajuta substanțial ceea ce creează Raiul. Dragi prieteni, salutăm cu sinceritate o dezvăluire completă a actelor ascunse, comise în majoritatea ultimelor două secole ale Pământului, care v-au împiedicat întoarcerea la conștiința deplină.
Primul Inel
Peste un milion de nave de cercetași neînarmați și vehicule de transport Pentru a supraveghea operațiunile flotei, transporta provizii către bazele subterane ale Pământului și orașele interioare ale Pământului și bazele lunare.
Spițe
Flote de legătură și apărare.
Supravegheați și contramăsurați, dacă este necesar, programele guvernamentale secrete, cum ar fi controlul fizic, mental și emoțional și controlul minții și, de asemenea, închideți orice porți stelare interplanetare și distorsiunile undelor temporale create artificial.
al 2-lea inel
Cu sediul central pe Marte, în baze subterane și de suprafață. Ființe simțitoare nu umane în formă. Nave-mamă de dimensiuni planetare
Măriți cercetarea și observarea făcându-se prin primul inel. De asemenea, lucrați în sarcini care implică arme și tehnologie. Lucrați în pregătirea Mamei Marte pentru sosirea oamenilor în masă, după ce călătoria umană către conștiința deplină este finalizată
Între al 2-lea și al 3-lea inel
Nave de comandă speciale, de mărimea unei planete, din flotele de Știință și Explorare (S&E). Navele de comandă principale pentru misiunea Primul Contact. O procedură standard este de a acoperi aceste nave și de a le ține departe de privirea indiscretă a multor telescoape spațiale. Scopul acestor telescoape este, în esență, găsirea acestor nave.
Al 3-lea inel
Cel mai mare. Milioane de nave extrem de variate, de la navele-mamă de dimensiunea marilor nave maritime până la cele aproape de mărimea lui Neptun sau Uranus. De asemenea, există principalele stații de transport care duc înapoi la vasta abundență de lumi natale. Are și coordonatori de trafic pentru această flotă imensă de nave.
Aceste nave-mamă sunt pur și simplu back-up final, servind ca componente care vor intra în al doilea inel doar atunci când este necesar. Ei proclamă tuturor potențialilor adversari că Mama Pământ și sistemul său solar experimentează în mod clar o transformare pe care nicio Ființă, corporală sau non-corporeală în formă, nu o poate preveni. Coordonatorii de trafic servesc pentru a muta toate navele între aceste inele și înapoi în spațiul interstelar sau intergalactic.
Al doilea inel de componente ale flotei are sediul pe Marte. Aceste grupuri de sprijin constau în principal din ființe simțitoare care nu au formă umană. Multe dintre ele vă vor fi prezentate la scurt timp după începerea Primului Contact. Alții vor aștepta până când vei fi restabilit la conștiința deplină. În această a doua serie de flote sunt incluse câteva nave-mamă mici, de dimensiuni planetoide, al căror scop este de a spori cercetările și observațiile efectuate de cel mai interior inel de nave. Ei au, de asemenea, o serie de sarcini care implică armamentul și tehnologia care, în decursul ultimelor decenii, au fost date guvernului tău secret. Cea mai mare parte a acestei tehnologii a fost furnizată de națiunile stelare din afara lumii, ligile stelare și imperii stelare ale căror nave se găsesc aici. Pe Marte, o rețea de baze subterane și de suprafață acționează ca segmentul de „control și comandă” al acestei flote extrem de diverse. Acești membri ai Federației Galactice pregătesc, de asemenea, ocupați Mama Marte pentru sosirea voastră în masă, după ce călătoria voastră spre conștiința deplină este finalizată.
Între al doilea și al treilea inel se află un număr mare de nave de comandă speciale, de mărimea unei planete, din flotele noastre de Știință și Explorare (S&E). Ele vor servi ca nave de comandă principale pentru această misiune de prim contact. Procedura standard este să acoperiți aceste nave și să le țineți departe de ochiul indiscret al numeroaselor voastre telescoape spațiale. Scopul lor, în esență, este să ne găsească. Din când în când, dezvăluim pe scurt unele dintre aceste nave-mamă pentru a arăta guvernului tău secret că încă suntem aici și că nu intenționăm să plecăm. Știm că observările rare ale acestor nave de către astronomii tăi nu sunt raportate. Se tem de represalii, fie din partea colegilor lor, fie din partea celor care le acordă granturile. Guvernul tău secret se teme cel mai mult de aceste nave, deoarece realizează pe deplin capacitatea unei astfel de flote și nesemnificația oricărui răspuns pe care l-ar putea monta. Aici, repetăm ​​că suntem binevoitori și operăm sub deplina supraveghere a Cerului.
Cel mai exterior inel al vastei noastre flote este, de departe, cel mai mare. Conține milioane de nave extrem de variate, de la navele-mamă de dimensiunea marilor nave maritime până la cele aproape de dimensiunea lui Neptun sau Uranus. Aceste nave-mamă sunt pur și simplu suportul nostru final, servind ca componente care vor intra în al doilea inel doar atunci când este necesar. Ei proclamă tuturor potențialilor adversari că Mama Pământ și sistemul tău solar experimentează în mod clar o transformare pe care nicio Ființă, corporală sau non-corporală în formă, nu o poate preveni. În cadrul acestui inel se află principalele stații de transport care duc înapoi la vasta noastră abundență de lumi natale. De asemenea, aici se găsesc coordonatorii de trafic pentru această flotă imensă de nave. Acestea servesc la mutarea tuturor navelor între aceste inele și înapoi în spațiul interstelar sau intergalactic
Flota noastră este, de asemenea, împărțită în două componente. Primul, și cel mai mic, are un ciclu de lucru foarte lung, care include personalul nostru principal de comandă, precum și numeroasele noastre echipe medicale și planetare. Al doilea grup, care este în mod deliberat mai temporar, este format din flotele membre ale Federației Galactice a Luminii care doresc cu drag să facă parte din cel mai semnificativ eveniment din istoria galactică recentă. Înțelegem profund că nevoia de a vă veghea este una dintre cele mai mari provocări ale noastre, dar și una dintre cele mai mari bucurii ale noastre. Fiecare echipă medicală și planetară este pe deplin conștientă de ceea ce suferiți Mama Pământ și voi. Am observat cu atenție și, când Cerul ne permite, am intervenit. Fiecare acțiune a flotei noastre provine din evenimente care au loc în lumea ta. Întreaga noastră echipă așteaptă Primul Contact și ceea ce înseamnă acesta - punctul de plecare pentru următorul mare pas în istoria galaxiei noastre.
Primul, și cel mai mic, include personalul principal de comandă, precum și multe echipe medicale și planetare.
Ciclu de lucru foarte lung, care include personalul principal de comandă, precum și numeroasele echipe medicale și planetare. Fiecare echipă medicală și planetară este pe deplin conștientă de ceea ce suferă Mama Pământ și locuitorii săi. Efectuează observație și intervenție atentă așa cum îi permite Cerul.
Această echipă de comandă de contact, care conține toate consiliile de legătură și comandanții de flotă, este responsabilă de această flotă imensă.
Componenta a II-a
În mod deliberat mai temporar, acest grup este format din flote membre ale Federației Galactice a Luminii.
Participă la numeroase activități și dorește să facă parte din cel mai semnificativ eveniment din istoria galactică recentă.
Ierarhia spirituală a Pământului (Marea Frăție Albă)
Un segment special care cuprinde Ierarhia spirituală locală a Pământului.
(Nu este menționat în acest articol) Lucrează pentru trezirea omenirii prin studenți și canale mistice. Oferă învățături prin diverse organizații, frății ale Școlilor de Lumină și Mister. Lucrează în colaborare cu Federația Galactică a Luminii.
Echipa noastră de comandă Primul Contact, care conține toate consiliile noastre de legătură și comandanții de flotă, este responsabilă de această flotă imensă. Există, de asemenea, un segment special care cuprinde Ierarhia spirituală locală. Amintiți-vă, dragi Prieteni, că scopul nostru de a veni aici este divin. Cerul ne-a chemat și am venit. Pentru a controla flote atât de vaste și diverse este extrem de neobișnuit într-o operațiune de Primul Contact. În mod normal, o singură flotă S&E îndeplinește această misiune în termen foarte scurt. Această misiune este însă unică și de o importanță vitală. A atras atenția imensă și a durat mult mai mult decât de obicei. Am găsit loc pentru o diversitate atât de mare de nave și totuși am rămas capabili să îndeplinim această misiune. Fiți încrezători, dragi Prieteni, că această misiune va fi îndeplinită și că Primul Contact se apropie în fiecare zi.
Astăzi, am analizat pe scurt modul în care ne-am adunat flotele First Contact. Sunt pregătiți și gata să finalizeze Primul Contact. Această misiune funcționează conform ordinii drepte divine și a timpului Cerului. Prin urmare, vă cerem să rămâneți concentrat și dedicat succesului dvs. inevitabil. Să știți, dragi prieteni, că în curând ne vom întâlni și, în sfârșit, vom putea sărbători tot ceea ce presupune. Acum ne luăm concediu. Binecuvântări! Să știți, dragilor, în inima voastră, că Abundența și Prosperitatea nemărginite ale Cerului sunt cu adevărat ale voastre! Amin. Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Be in Joy!)
Articol preluat din:
Prin Sheldan Nidle
Uma Kumari💜
Nova Maxx💙

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro