sâmbătă, 26 martie 2022

PLATI GESARA in RUSIA

 

SE FAC PLATI GESARA DE CATRE RUSIA IN REPUBLICILE ELIBERATE ...cate 10.000 de ruble
-------------------------------------
Rusia a început să ofere asistență financiară ucrainenilor din teritoriile eliberate
Plățile unice în valoare de 10 mii de ruble vizează în primul rând sprijinirea celor mai neprotejate grupuri ale populației - pensionari și lucrători din sectorul public.
„Ieri a început deja să funcționeze primul punct mobil, unde angajații Ministerului pentru Situații de Urgență al Rusiei acceptă documente de la cetățeni și fac plăți”, a declarat Alexander Chupriyan, șeful interimar al Ministerului Situațiilor de Urgență al Rusiei.
    

Földvári Erzsébet
1z ·
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gesara este realitate în Rusia...
Vladimir Putin, președintele Federației Ruse 2022
Pe 16 martie a fost semnat un decret prin care se majorează toate pensiile, salariul de bugetar și toate plățile sociale...
Decretul a intrat în vigoare în ziua semnăturii, adică de ieri.
Preşedintele a subliniat că operaţiunea specială de demilitarizare şi denazificare a Ucrainei va fi dusă până la final.
„Sancțiunile fără precedent impuse de Statele Unite și aliații săi împotriva Rusiei sunt sfârșitul unei ere.
De acum înainte, Occidentul își va pierde dominația globală atât politic cât și economic.
Întreaga planetă va plăti pentru ambițiile Occidentului...
Nu ne-am înclinat niciodată și nu ne vom pleca niciodată în fața nimănui - a subliniat președintele rus...
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Ioana Maia

In acord cu ISO20022 si ISO4217 Departamentul Teazaurul Stellar anunta oficial lansarea Gesara US moneda Curcubeu USRC in cadrul blochchain Stellar. Aceta va oferi USRC stabilitate, securitate si celeritate.
Monedele Gesara vor fi disponibile tuturor investitorilor in bunuri “Stelar Digital”. USRC va o denominatie standard de 1, 5, 10, 20, 50, 100. Modelul fiecarei monede a fost creat minutios cu 10+ straturi, fiecare cu filigran ascuns. Cu steagul din 1776 semnificand separatia de legea Cabalei asupra banilor.
Departamentul trezoreriei “Stellar” va revolutiona sistemul financiar prin emiterea US Raynbow currency ( USRC) Curand vom emite astfel de moneda si pt alte state.
Redam puterea inapoi oamenilor.

Peste trei miliarde de oameni din întreaga lume tocmai au intrat în noul sistem financiar sprijinit de aur introdus de Pălăriile Albe. Rusia, India, China, Arabia Saudită și alte câteva țări tranzacționează acum sistemul Goldback.  
A durat doar 72 de ore pentru ca noul sistem să înceapă să funcționeze și să facă tranzacții în 12 țări.  
Efectul lăsarii a jumătate din 7 miliarde de oameni din sistemul bancar central de stat D_eep înseamnă că prăbușirea piețelor mondiale deținute de Kabal este inevitabilă. Există panică în DC, Europa, ONU, NATO, elitele mondiale, Big Pharma, Big Tech și mass-media mainstream - care totuși au refuzat să raporteze lunea aceasta.  
Pe 21 martie, noul sistem financiar cuantic QFS a fost lansat oficial în întreaga lume. "EI" încearcă acum tot ce pot pentru a crea un al treilea război mondial, următoarea pandemie, următorul steag fals, manipularea timpului. Acești oameni sunt gata să lupte până la moarte pentru că viața lor depinde de asta. Panică de stat Global D_eep! Căderea Cabalei și a sistemului său bancar central se întâmplă sub ochii noștri! În cele din urmă, întreaga lume se va conecta prin CUANTUM. Q Furtuna R_ider

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro