miercuri, 2 martie 2022

Actualizari

 


Cititi pana la sfarsit !


Rodica Jaczko

10h 
Putin îi zice lui Trump că distruge laboratoarele de arme biologice sponsorizate de Occident, inclusiv pe Insula Serpilor. Gușă: „Totul e filmat si va fi facut public!” Vladimir Putin a păstrat contacte frecvente cu Donald J. Trump în timp ce soldații, avioanele și navele de război ruse…

Camelia Diana

Razboiul= Acțiunea Militară pentru desființarea OCULTEI din Ucraina de către Armata Rusă.
Acum, în încercarea de-a supraviețui, aceeași OCULTĂ care a creat 9/11, războiul din Irak și Siria, care a finanțat ISIS... așa cum au ucis civili atunci pentru a-și atinge obiectivele diabolice exact în același mod acum, recurg la atacarea civililor din Ucraina, acuzând armata rusă, în încercarea de a primi ajutor (militar) de la alte țări și a declanșa un adevărat război.
Marea_trezire - telegram

Cathy Ochi de Soim

3h 
ACESTA NU ESTE RAZBOI MONDIAL ...ci sunt situatii identice
ca in Ucraina.
Cei care pot ...ataca acele cuiburi de tartori si acele tunele...sau baze militare ale ocultei
FAC PARTE DIN PLAN aceste lupte
Bombardamente in ultimele 48 de ore :
1) Rusia asupra Ucrainei
2) Israel asupra Siriei
3)Arabia Saudita asupra Yemenului
4) SUA asupra Somaliei

Dahomey Dahomey

23h 
„Odată ce Putin a eliminat țintele specifice pe care le caută, el și ucrainenii vor declara încetarea focului. "
Uite, uite.
Pentru că nu a fost niciodată o invazie de ocupat.
Era vorba despre a scăpa de un rahat de stat profund în Ucraina. "
Pot fi de acord cu asta...
Un lucru știm sigur, impresia vizuala este totul.
Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla sub mandatul prezidențial al președintelui Trump.
Cabal Media l-ar fi făcut trădător.
Că asta se întâmplă sub Bid0n, are prea mult sens!
Noapte bună... doar pare slab.
Ce va găsi Putin în Ucraina va fi pierderea familiei criminale

a lui Bid0n . 


Cathy Ochi de Soim

5h 
Putin aprinde „focul purificator” pentru a curăța Ucraina de pedofili
De Michael Baxter-1 martie 202254419808
Președintele rus Vladimir Putin i-a spus luni președintelui Trump că nu nutrește nicio rea voință față de ucrainenii nevinovați prinși în mijlocul conflictului,
dar că nu își va renunța la misiunea de a „sfinți” Europa de Est de „influențele occidentale” necredincioase”, a declarat o sursă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News. .
Influențele pe care le-a menționat includ laboratoare de arme biologice finanțate de Occident și traficanți sexuali de copii care au găsit un adăpost sigur în Ucraina după ce aceasta și-a declarat independența față de URSS în 1991.
El a spus că atât Zelensky, cât și predecesorul său, Petro Poroșenko, nu numai că au permis traficanților sexuali să opereze cu impunitate în Ucraina, dar au încurajat și proliferarea „industriei”, deoarece au primit oferte enorme de la prădătorii internaționali proveniți din propriile lor națiuni.
Putin a numit Kievul o „mocirlă de pedofili” și a spus că doar un „foc purificator” va epura țara de boli interminabile.
Declaratia sa pe această temă a venit la câteva zile după ce un detașament al Forțelor Speciale ruse a dat „întâmplător” într-o vizuină de trafic de copii în centrul Ucrainei.
Unitatea, descrisă de copiii salvați ca fiind infernală, murdară și demonică, a fost o casă temporară pentru 100 de răpiți din șase țări.
De luni, i-a spus Putin lui Trump, Societatea Rusă pentru Protecția Copilului a intervievat 36 de victime. Cele șase victime vorbitoare de limbă ucraineană și-au auzit pe temniceri vorbind despre cumpărarea și vânzarea de băieți și fete tineri și despre plata directa
de la birourile guvernamentale din Kiev.
„Putin a vrut ca Trump să știe, după calculele sale, că ar putea fi până la 50.000 de copii închiși în toată Ucraina.
Nu i-a spus lui Trump cum a ajuns la acel număr și nu am nicio idee. Putin a spus că traficanții ar fi putut abandona copiii, fără să le lase mâncare și apă, atunci când a început bătălia.
Copiii ar putea fi prinși în gropile iadului”, a spus sursa noastră.
„Toate drumurile duc înapoi la Kiev”,
i-a spus Putin lui Trump.
„Zelenskyy sau subalternii săi știu ce se întâmplă și pot ști unde sunt acești copii.
Majoritatea sunt ruși și am tot dreptul să mă asigur de protecția lor.
Zelenskyy a fost avertizat de mai multe ori:
dezmembrați biolaboratoarele și acum eliberați copiii.
Dar acest câine turbat falsifică ignoranța, spunând minciuni în timp ce lumea mă numește nebun.
Dintre toți oamenii, președinte Trump, înțelegeți cât de important este protejarea copiilor.”
„Copiii sunt cel mai mare atu al nostru”, a răspuns Trump. "Eu inteleg."
Între timp, Trump a verificat identitățile a doi dintre cei cinci copii americani salvați din lagărul de internare din centrul Ucrainei și lucrează pentru a-i reuni cu familiile, a spus sursa noastră.
Presa din Ucraina spune că la negocierile de la Minsk merge și fostul președinte Ianukovici .
O să preia conducerea Ucrainei că interimar , până la alegeri .
Se așteaptă capitularea Ucrainei

Cathy Ochi de Soim este împreună cu Ecaterina Vultur şi 
alţi 11
.

CITITI.....CITITI...CITITI...SUNT MATERIALE MUNCITE !
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
BEN FULFORD 1)
Omenirea este eliberată în timp ce Alianța Pălăriei Albe trece la ofensivă
Poporul rus și evreu primesc în sfârșit dreptate pentru Holodomor și Holocaust, crimele în masă și sacrificiile umane orchestrate de mafia khazariană KM.
Acest lucru se datorează unei acțiuni a poliției ruse împotriva mafiei khazare care operează în granițele Rusiei. Acțiunea Rusiei împotriva KM este doar o parte a unui efort internațional mai amplu al Alianței Pălăriilor Albe de a îndepărta KM din toate pozițiile de putere, au raportat în mod constant surse de informații asiatice și occidentale.
În Asia, s-a ajuns la un acord pentru a uni Taiwan și China și pentru a forma o alianță prietenoasă cu Japonia, o Coreea unită și ASEAN. Societățile secrete asiatice spun că omenirea este acum scăpată pe trei sferturi de mafia satanică Khazariană.
Când toate acestea se vor termina, va avea loc un jubileu, pacea mondială și începutul unei noi epoci de aur, promit sursele Alianței.
Iată un rezumat a ceea ce a avut de spus (avatarul prezidențial rus) Vladimir Putin despre operațiunea din Ucraina:
Acest lucru are de-a face cu întregul sistem de relații internaționale... normele de bază adoptate după cel de-al ll Război Mondial... au ieșit în calea celor care s-au proclamat câștigători ai Războiului Rece... [Mafia khazariană] avea un simț a Superiorității absolute... cuplate cu standardele culturale scăzute...
Țara noastră este o chestiune de viață și de moarte. A trebuit să oprim această atrocitate: vom încerca să demilitarizăm și să denazificăm Ucraina și să-i aducem în fața justiției pe cei care au comis numeroase crime sângeroase împotriva populației civile ... Știm cu toții că suntem cu adevărat puternici doar atunci când avem dreptatea și adevărul de partea noastră.
BEN FULFORD 2)
Ca o ilustrare, iată un videoclip trimis nouă de FSB-ul rus care arată ce le fac mercenarii satanici KM din Ucraina prizonierilor creștini (atenție: extrem de grafic) descriere:
Un grup de soldati cu cagule si care se prezinta a fi Batalionul Azov. Un soldat rus, torturat deja, este urcat pe o cruce, cu mainile batute in cuie, apoi la baza crucii este facut iun foc. Videoul este oprit cand flacarile ajung la picioarele victimei, care urla de durere.
Pentru a înțelege cât de istorică este eliminarea acestor criminali de război, trebuie să aruncăm o scurtă privire asupra istoriei a ceea ce se întâmplă acum. Nu ne vom întoarce cu mii de ani înapoi pentru a afla originea mafiei khazariene care venerează satana.
În schimb, vom începe cu o scurtă privire asupra modului în care KM a cucerit Europa și s-a angajat într-o căutare de secole pentru a se întoarce în vechea lor patrie, Khazaria.
Pentru a cita și a parafraza câteva pasaje cheie, Khazaria era un regat din Asia Centrală care practica artele negre babiloniene. Erau cunoscuți în ținuturile din jur ca hoți, ucigași și tâlhari, și pentru că se usurau pe călătorii pe care i-au ucis...
În jurul anului 1200 d.Hr., rușii au condus un grup de națiuni din jurul Khazariei și au căzut acolo pentru a opri crimele khazarilor împotriva poporului lor. , care a inclus răpirea copiilor și sugarilor pentru ceremoniile lor de sacrificiu de sânge către Baal. [Satana].
Elita KM a fugit în Europa, unde încet, pe o perioadă de secole, s-au infiltrat în clasele conducătoare și în cele din urmă au preluat puterea.
Cea mai mare victorie a lor a venit în 1913, când KM a preluat Consiliul Rezervei Federale într-o acțiune ilegală în ziua de Crăciun. Prin preluarea controlului asupra banilor poporului din S U A, John Rockefeller I și colegii săi KM au reușit să finanțeze revoluția comunistă a lui Lenin și Troțki în Rusia.
De îndată ce KM a răsturnat guvernul creștin al Rusiei, ei și-au început răzbunarea pentru distrugerea Khazariei. În total, au ucis până la 80 de milioane de ruși de-a lungul secolului al XX-lea. Ei și-au început, de asemenea, proiectul de a restabili Khazaria, înfometând milioane de etnici ruși care trăiesc în vechile granițe ale Khazariei.
BEN FULFORD 3)
Putin a spus: „Ucraina modernă a fost creată în întregime de Rusia, sau mai bine zis, de Rusia bolşevică, comunistă” Răbdarea Rusiei s-a epuizat în cele din urmă, când KM a încercat să preia națiunea Kazahstan pentru a-și promova proiectul de restaurare a Khazariei Un alt punct demn de menționat este că secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat în 2014 că Ucraina nu și-a înregistrat frontierele din 25.12.1991.
Deoarece ONU nu a înregistrat granițele Ucrainei ca stat suveran, iar Rusia este succesorul legal al URSS (acest lucru este confirmat de deciziile instanțelor internaționale privind litigiile de proprietate dintre fosta URSS și alte țări), terenurile pe care Ucraina, Belarus și Novorossiya sunt pe Rusia, cu alte cuvinte, așa-numita invazie a Ucrainei este o acțiune a poliției care are loc în interiorul granițelor Rusiei.
De asemenea, este foarte interesant faptul că Israelul refuză să susțină o rezoluție a ONU a guvernului fals Biden, care condamnă așa-numita „invazie a Ucrainei de către Rusia”.
Aceasta înseamnă că evreii au ridicat controlul KM asupra Israelului și acum recunosc că Holocaustul (arderea de tot) a fost un sacrificiu în masă al poporului lor către Satana de către KM.
Potrivit surselor Mossad, invadarea Ucrainei de către Rusia înseamnă că falsa administrație Biden este la un pas de a imploda și nu va dura dincolo de martie.
Mirosul care pluteste in aer este de „Deep state care se pisa in pantaloni de frica” deoarece operațiunea de spălare a banilor din Ucraina a fost distrusă de Putin.
Pelosi, Biden, Bush, Obama, Kerry, Romney, Soros, Clinton și Vaticanul (și alții care nu au fost încă expuși) și-au băgat mâinile pline de sânge adânc în Ucraina”, a spus sursa Mossad. Putin și echipa sa extrag toate datele de la bănci care vor dezvălui corupția care a avut loc din 2014 și că 10 miliarde de dolari au fost sifonate folosindu-se de Ucraina
Sursele familiei Dragon adaugă: „Fabricile de arme biologice construite de Bill Gates și Fundația Soros (Rothschilds) au fost distruse. Marina ucraineană a fost scufundată, orașele sunt înconjurate, iar Alianța controlează acum 75% din țară, așa că câștigăm”.
Arestarea agentului de top al KM, președintele turc Recep Erdogan, înseamnă că Turcia nu va lupta pentru mafia khazara KM.
Turcia știe că SUA, Europa și NATO, deși sunt membre NATO, sunt la originea tuturor amenințărilor pe care le-a definit până acum.
Ea știe foarte bine că aceste țări au eșuat-o pe toate fronturile. Turcia știe că a desfășurat o armată teroristă împotriva lor în nordul Siriei.
A depășit abia recent un atac intern precum tentativa de lovitură de stat din 2016, care a fost și o operațiune SUA-Europa-NATO, așa descriu presa oficială turcă situația.
Germania și Franța rămân, de asemenea, afară.
Olaf Scholz, cancelarul german, a precizat că țara sa nu va sprijini sancțiuni împotriva Rusiei și nici UE. În special, statele europene nu susțin sancțiunile financiare împotriva băncilor rusești.
Mass-media de propagandă KM face o mare problemă din faptul că Rusia este acum izolată de SWIFT. Dar Allianta este cu cinci pași înaintea lor. De aceea, l-au arestat recent pe șeful de la Davos, Klaus Schwab, și pe șefa băncii centrale a UE, Christine Lagarde, în Antarctica.
Acest lucru a dus la înlocuirea SWIFT cu sistemul financiar cuantic. Dacă ați efectuat un transfer internațional de bani în ultima vreme, veți ști acest lucru deoarece în loc să utilizați sistemul SWIFT alfabetic, acum aveți nevoie de un număr pentru a efectua un transfer de bani.
Un semn vizibil că Europa nu merge de acord cu această șaradă este scăderea prețurilor la gaze în Europa, pe măsură ce exporturile prin Ucraina cresc. Cu alte cuvinte: KM a fost împiedicat să înșele Europa cu gaz.
Mai important, serverele bancare Rothschild sunt situate în Ucraina și acum au fost confiscate. Asta înseamnă că jocul s-a terminat pentru ei.
De asemenea, este foarte interesant de observat că Națiunile Unite nu permit ministrului rus de externe Serghei Lavrov și delegației sale să viziteze ONU la Geneva. Aceasta înseamnă că ONU a apărut ca o organizație Rothschild.
Ea este pe cale să fie înlocuită
BEN FULFORD 4)
Acum să aruncăm o privire la povestea falsă răspândită de mass-media de propagandă KM despre ceea ce se întâmplă în Ucraina. Îi puteți vedea înscenând atrocități și morți false, deoarece nu au atrocități reale despre care să raporteze.
De asemenea, trebuie să remarcăm că toată isteria despre Ucraina din mass-media de propagandă occidentală este o încercare disperată de a distrage atenția de la dovezile tot mai mari că recenta campanie de vaccinare în masă a fost o crimă de război colosală.
Rata mortalității în rândul celor vaccinați a crescut cu 495%.
Răzbunarea a început. Mii de oameni la Cimitirul Père Lachaise din Paris pentru a-i aduce un omagiu lui Luc Montagnier, biolog și virolog francez și laureat al Premiului Nobel pentru medicină, care a vorbit împotriva „vaccinării” împotriva Covid-19.
Iată o listă cu 40 de miliardari care s-au îmbogățit din această crimă.
Fiți siguri că toți vor fi urmăriți și aduși în fața justiției.
Surse de la Pentagon și MI6 spun că forțele speciale continuă să vâneze toți liderii și acoliții de top din cabală. Aceasta include trădători canadieni precum Justin Castro și Chrystia Freeland.
În Asia, între timp, auzim de la Familia Dragonului și de la societățile secrete asiatice că toată influența KM va fi îndepărtată din regiune. Sursele spun că s-a ajuns la un acord de principiu pentru reunirea Taiwanului cu continentul, așa cum sa menționat mai sus.
Ni s-a cerut să nu oferim mai multe detalii deoarece este o operațiune în derulare.
Cu toate acestea, ni s-a spus că știrile false despre Kim Jong Un și rachetele false nord-coreene vehiculate de mass-media de propagandă KM sunt o grămadă de minciuni.
Kim a murit, iar sora lui este acum responsabilă de Coreea de Nord, potrivit unor surse de informații din Asia. Coreea de Nord face parte din Alianța pentru Eliberarea Umanității, adaugă ei.
În Japonia, poliția și armata au început să aresteze zeci de persoane implicate în crima în masă de la Fukushima, spun surse japoneze de dreapta apropiate împăratului.
Sursele de informații asiatice promit că vor avea loc mai multe schimbări istorice de acum până la echinocțiul de primăvară din 21-22 martie.
După cum este obiceiul nostru, vom încheia această săptămână cu o actualizare despre Project Blue Ray. Recent, presa a lansat acest videoclip din 2010 care arată o anomalie meteorologică foarte ciudată sau un disc nefiresc în Australia.
Acesta este un indiciu că ceva foarte uimitor este pe cale să vină din Antarctica, promite o sursă a agenției spațiale americane.

George Webb:
„Suntem într-o cursă pentru a ajunge la oligarhii ucraineni corupți care controlează MEDIA în Ucraina, ceea ce înseamnă Kolomoisky, Firtash și Pinchuk. Foto 1, 2, 3
„Aceștia sunt toți miliardari ai petrolului care susțin utilizarea ARMELOR BIO în Crimeea, Donbas și dincolo de ea.
Ei doar se joacă cu mass-media.
Monstrul Kolomoisky este probabil în arest acum.
E timpul să începem să dansăm pe străzi. "
Legat de laboratoarele ilegale de pe teritoriul vecinilor din nord !
Acelasi lucru este si la noi !
Daca le stiti...
nu stati pe langa ele.
Daca cunoasteti in Ro locatii cu laboratoare, nu stati pe langa ele !!!!
   

H E R E -
Ceea ce oamenii nu știu este că TerraMar avea o bază de submarine în largul coastei lângă Chile și opera un sistem de transport subacvatic către Fiji și Tonga, apoi spre Noua Zeelandă și Australia.
Fratele lui Gislaine a fost implicat în asta (Marina Abramovic).
Numele ei spune totul: Marine Abracadabra.
TerraMar nu are ca scop salvarea oceanelor.
Totul se rezumă la spălarea banilor și aducerea copiilor în „rețea”.
Conexiunile sunt profunde:
Pamant-Mar => Ghislaine M@<Xwell Terra-Mar=> F0ndati0n Clint0n Ghislaine M @Xwell => Ted Wait Foundation Wait => Fundatia Clint0N
Fundația așteaptă => Fundația G@te$
Ted Waitt + Ghislaine M@Xwell => Insula Apei
Insula Apei => Familia Bid0n
Am acoperit TerraMar într-un mod foarte intens pe vremuri.
Vă rugăm să introduceți cuvântul cheie „TerraMar” în căutarea acestui canal și veți obține rezultatele corespunzătoare. —->>> https://t.me/DUMBSandUnderground/16090

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro