joi, 3 martie 2022

INFO ru

 

Am asteptat explicatii si au aparut :

În apelul lui Putin cu Trump de marți, liderul rus a specificat care sunt națiunile care au finanțat diferitele laboratoare de arme biologice distruse:
4 germane pentru toxicologie chimică,
3 elvețiene pentru nanotehnologie,
un consorțiu francez de biotehnologie și
3 israeliene care pulverizează rabie din cer (chemtrails).
În plus, șeful statului rus l-a informat că luptătorii săi au distrus mai multe camioane cu agenți patogeni mortali la granița cu Polonia*.
Putin a mai anunțat că forțele sale au distrus o proprietate de 35 de hectare aparținând familiei Biden, la 35 de kilometri de Kiev, unde au fost implicați în tot felul de activități mafiote, pentru care liderul rus a promis că va da probele în timp util.
„Biden a profitat de legea malefică ce este în vigoare în Ucraina”, a declarat președintele rus,
înainte de a povesti că toți cei 20 de oameni care lucrau acolo au fost uciși în bombardament.
Putin a negat ulterior informațiile occidentale conform cărora armata rusă ar fi ucis civili:
„Știți că dacă am fi vrut să invadăm Ucraina, am fi trimis 1.000 de avioane și drone în loc de cele 75 pe care le-am trimis”.
În a doua parte a discuției de 20 de minute, Putin a detaliat progresul forțelor sale speciale în salvarea copiilor răpiți după ce a găsit prima temniță în căutarea armelor de distrugere în masă.
În ultimele zile au intervenit în alte trei închisori pentru copii și au eliberat între 25 și 60 de copii de diferite naționalități.
Doua dintre aceste inchisori au fost păzite de ucraineni și evacuate de forțele speciale* care apoi au aruncat în aer acele lagăre.
Putin a mai susținut că turnul de televiziune distrus la Kiev în urmă cu două zile a fost folosit ca legătură de comunicare pentru pedofili, motiv pentru care a fost distrus.
Ca și în restul cronicilor, Trump este plasat într-o poziție de cooperare, dar fără a abandona analiza informațiilor:
doi dintre copiii americani salvați sunt deja cu părinții lor.
*Se crede că și-au dat seama cum a fost transportat Covid-ul și apoi s-a răspândit prin piste chimice.
* Și în al treilea rând,
de ce nu este menționată naționalitatea custodelui copiilor răpiți din a treia închisoare?
Are vreo legătură cu naționalitatea surprinzătoare a trei laboratoare dedicate războiului biologic cu piste chimice?
NEBADONIA.WORDPRESS.COM
Putins Telefonat mit Trump am Dienstag …. und
[Weitergeleitet aus Q+++]In Putins Telefonat mit Trump am Dienstag nannte der russ

  
POVESTEA DIN VAMI ...si TIPURI de REFUGIATI si de persoane AJUTATOARE .
Exista destui bani pentru acest teatru manipulator.
Vasilescu Valentin
Ce nu vedem la televizoarele noastre la Vama Siret.
Sunt zeci de voluntari care-i așteaptă. Trec pe lângă ei și nu-i interesează ajutorul. Au venit voluntari de pe la pensiuni, le-au gătit sarmale, acolo pe loc, Gulaș, le oferă apă, sucuri, cazare, transport...
Unul din 30 se oprește să ia un pachet de provizii sau o farfurie de mâncare. La fel este și la Siret, la fel este și la Sighet. Dar, atenție, ășia care trec sunt cei care trec cu șpagă 600-700 de euro la vameșii ucraineni, care trec cu prioritate.
Mai scapă și cazuri sociale, dar majoritatea sunt oamenii care trec cu șpagă, oameni de 30-35 de ani, care n-ar avea voie. Ne răspund în zeflemea «sunt cetățean portughez». După aspect sunt mai degrabă rakeți.
Treceau pe lângă noi și pe lângă voluntari numai că nu ne scuipau. Îi așteptau merțanele mai încolo. I-am filmat, dar nu știu dacă se vor difuza vreodată imaginile astea.
Am fost și dincolo în Ucraina, ei bine acolo este DRAMATIC. Mii de oameni obișnuiți stau în frig și așteaptă să se apropie de vamă. Dar nu se apropie.
Ei au fost bucuroși de ajutoare. Ei nu au bani de șpagă la vameși, care cică a crescut de la 6-700 la 1.500 de euro.
Vorbeam cu un vameș român:
«Acum aș vrea să fiu vameș ucrainean. M-aș umple de bani». Toți știu, dar nimeni nu spune nimic. Și mă mai oftică ceva.
În afară de presa română nu este niciun CNN, BBC sau TV-urile mondialele. Alea sunt la granița cu Polonia. Acolo nu merge cu șpaga. Pe CNN și BBC nu-i interesează aspectele astea.
Azi, din ce am văzut eu, cu ochii mei, 80% au fost dubioși cei care au trecut granița.
Doar câteva zeci de familii au trecut curat. Restul stau în frig și ninsoare dincolo de graniță, fără corturi, fără adăpost. Stau ca vitele.
Am văzut cum mulți care stătuseră la aproape un kilometru de graniță două zile fără să treacă, s-au întors la Cernăuți.
Nu vrei să știi cât de frig e noaptea, iar ășia care trec pe șpagă nici nu se uită la ceaiul cald. Îi așteaptă un coktail într-un merțan luxos ceva mai în col, probabil și o româncă focoasă.
Corturile sunt pline, este adevărat, dar abia acum s-au umplut. Până ieri nu se apropia nimeni de ele. Apropo, la Sighet era, că a plecat enervat, un voluntar care a făcut un gulaș senzațional.
Mi-a zis,
«Luați, domnișoară, că termin cazanul și plec acasă. Altul nu mai fac...”

AVEM DE GANDIT .domnule presedinte Putin !

ACEST PUNCT DE VEDERE MI SE PARE VALABIL numai pana la o limita: pana va intra energia libera ,TESLA .
Ce nevoie mai ai de gaz daca energia electrica gratuita va scuti planeta de stoarcerea resurselor din pantecele ei ?
===========================
Criza ucraineană nu are nimic de-a face cu Ucraina. Este vorba despre Germania și, în special, despre conducta Nord Stream 2, care leagă Germania de Rusia.
Washingtonul vede conducta ca pe o amenințare la adresa hegemoniei sale în Europa și a încercat să saboteze proiectul la fiecare pas. Chiar și așa, conducta Nord Stream 2 a mers mai departe și este acum complet operațională.
Odată ce autoritățile de reglementare germane vor oferi certificarea finală, vor începe livrările de gaz. Proprietarii de case și întreprinderile germane vor avea o sursă sigură de energie ieftină, în timp ce Rusia va avea parte de o creștere semnificativă a veniturilor sale din gaz.
Este o situație avantajoasă pt. ambele părți.
Establishmentul politicii externe a SUA nu este încântat de aceste evoluții.
Într-o lume în care Germania și Rusia sunt prieteni și parteneri comerciali, nu mai este nevoie de baze militare americane, nu mai este nevoie de arme în general, mai ales de sisteme de rachete scumpe fabricate musai în SUA și, mai presus de orice, nu prea mai este nevoie de NATO!
De asemenea, nu mai este nevoie de tranzacții energetice în dolari americani sau de stocarea de titluri de stat americane pt. a echilibra conturile.
Tranzacțiile între partenerii de afaceri ar putea fi astfel efectuate în propriile lor monede, ceea ce va precipita o scădere bruscă a valorii dolarului și o schimbare dramatică a puterii economice.
Relațiile mai calde dintre Germania și Rusia semnalează sfârșitul ordinii mondiale unipolare pe care SUA a supravegheat-o în ultimii 75 de ani.
O alianță germano-rusă amenință să grăbească declinul superputerii care se apropie în prezent de abis. Este motivul pentru care Washingtonul pare hotărât să facă tot posibilul pt. a sabota Nord Stream și a menține Germania în orbita sa.
Este o chestiune de supraviețuire.
Aici intră în scenă Ucraina. Ucraina este instrumentul ales de Washington pt. a torpila Nord Stream și a pune o barieră între Germania și Rusia.
Strategia este preluată de pe prima pagină a Manualului de politică externă al SUA, la rubrica:
Divide et impera. -dezbina si conduce !
Washingtonul trebuie să creeze percepția că Rusia reprezintă o amenințare la adresa securității Europei. Acesta este obiectivul. Lumea trebuie convinsă că Putin este un agresor însetat de sânge. Un tip în care nu se poate avea încredere.
10min 
Moneda ocultilor
17 feb 2022 Ukraine has legalised #Bitcoin 🇺🇦

Cristian Neculaeasa
Ministerul rus al Apărării:
- Forțele armate ruse au preluat controlul asupra așezărilor Popovo, Novgorovka, Novomikhailovka, Lyubimovka
— Un grup de trupe DPR au închis inelul de blocare din jurul orașului Mariupol
– Batalioanele naționaliste din Ucraina pregătesc provocări, ascunzându-se în spatele civililor
- La Mariupol, militanții Azov au minat magazinele uzinei Azovstal - locuitorii continuă să lucreze, neștiind că naționaliștii se pregătesc să arunce în aer uzina cu oameni în cazul unei descoperiri în apărarea orașului
- Printre camarazii noștri care participă la o operațiune militară specială, există pierderi - 498 de soldați ruși au murit în serviciul militar
- Recruții și cadeții instituțiilor de învățământ ale Ministerului Apărării nu participă la operațiunea din Ucraina
- Dintre naționaliștii și militarii ucraineni, pierderile sunt - peste 2.870 de morți și aproximativ 3.700 de răniți
– Armata rusă elimină amenințarea reală la adresa Rusiei, care până de curând emana de pe teritoriul Ucrainei, unde ar fi trebuit să apară baze NATO
@glavpolit

Ginghis Khan

12h 
‼️🔥‼️Va rog să faceți diferența, evreii semiți din biblie nu depășeau 1,60 m înălțime, deci erau mici și negricioși, iar prin 720 au fost invadați de acești khazari ashkenazi,albi, sataniști, călăi, cruzi,violatori, mâncau carne de cal și sânge de cal, ba chiar unii erau canibali care i-au exterminat pe acei evrei semiți , le-au furat țara Palestina, și-au însușit cultul lor iudaic/mozaic, apoi au început sa minta lumea că sunt evrei, apoi au devenit marii camatari ai planetei prin minciună, crimă, jaf, viol, apoi au creat francmasoneria prin intermediul căreia conduc omenirea punând ghearele pe banii lumii, o clica de magnați khazari, apoi s-au infiltrat și răspândit în toate guvernele și statele lumii în funcțiile cheie de conducere: SUA, Rusia,U.E. Romania, in toate, și au creat toate organizațiile pământului pe care le controlează total : Banca Mondială, FMI, U.E., NATO,Banca Federală, NASA, toate,toate,toate,tot ce mișcă are infiltrație jidănească khazara..‼️Khazarii sunt de două feluri : khazari ashkenazi (cei mai cruzi, duri, războinici, sioniști, naziști, extremiști de dreapta) și khazari sefarzi(mai așezați,mai liniștiți)..🔥‼️‼️‼️

.......

 
Cică Putin e mort de mai mulți ani, iar asta de acum e sosia lui..
Biden crede ca in Kiev trăiesc Iranieni!
Soldatii rusi cred ca sunt la antrenamente prin Rusia!
Putin crede ca Zelensky e nazist, dar Zelensky e evreu..
Francezii cred ca Ungaria e România!
Alta televiziune franceză a publicat o hartă în care România era Bulgaria..
Un Mig s-a prăbușit, apoi s-a prăbușit si elicopterul care a plecat sa il caute...
Țiganii fură tancurile rușilor...
Dani Mocanu a vrut sa ajute si el refugiații si a constatat ca aia sunt mai bombardieri decât el..
Everything is fucked up...
Am impresia câteodată ca suntem in Narnia!


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro