sâmbătă, 5 martie 2022

Raport

 

Iulian Victor
: Hai sa vedem acum ce a mai facut Putin pentru Rusia.
Banca Centrala a Rusiei a luat cateva masuri si anume:
1. A intezis retragerea dividentelor in strainatate.
2. Interzicerea platii dobanzilor mobiliare catre jurisdictii straine.
3.A inghetat depozitele nerezidentilor pe bursa de la Moscova.
4.A interzis retragerea profiturilor catre companiile -mama aflate in paradisuri offshore.
Ce s-a intamplat ? S-a intamplat ca s-au prabusit actiunile rusesti pe bursa de la Londra.. De ce s-a intamplat asta ? Pentru ca strainii nu mai pot retrage dividentele din Rusia si ca atare nici nu au cui sa le vanda.
Tocmai randamentul mare al actiunilor rusesti a facut ca in decembrie 2021,actiunile rusesti sa fie detinute in proportie de 81% de cetateni straini.
Si acum urmeaza lovitura lui Putin si a premierului Mishustin. Cum pretul actiunilor s-a prabusit ,guvernul rus scoate din Fondul de Asistenta Sociala
Un fel de fond pentru dezvoltare cum a vrut Liviu Dragnea sa faca in Romania ,si pentru care a infundat puscaria]
un trilion de ruble cu care cumpara la un pret de nimic toate actiunile puse in vanzare astazi.
Astfel companiile in care strainii detineau majoritatea actiunilor au intrat in posesia statului rus.
Smecheria care este? Este ca Rusia a batut occidentul cu armele capitalismului liberal , vanzarea si cumpararea de actiuni.,dar in conditiile statului rus.
De fapt asta e o nationalizare in masa in care statul poate de acum sa stabileasca preturile iar profiturile sint investite in tara.
Am uitat ceva ,masurile astea sint pregatite de Putin cu cel putin doi ani in urma.

.......Forțele lui Putin au distrus toate biolaboratoarele cunoscute din Ucraina. Cu toate acestea, Zelensky a refuzat până acum să predea sau să furnizeze locațiile a 19 oameni de știință ucraineni și occidentali care au ajutat la ridicarea laboratoarelor și au ajutat la dezvoltarea „armelor genocide de distrugere în masă”.
„Putin i-a spus lui Trump că acești oameni de știință au fost scoși din laboratoare înaintea bombardamentelor.
El insistă că Zelensky nu numai că le cunoaște identitățile, ci îi adăpostește, îi protejează.
Putin spune că i-a cerut în repetate rânduri lui Zelensky să ajute la încheierea conflictului prin predarea celor responsabili și, cel puțin conform lui Putin, Zelensky a negat că există”, a spus sursa noastră.
„Acești bărbați, îi voi avea, altfel își vor continua munca în altă parte. Știu că sunt încă în Ucraina. Ce ai face, președinte Trump, dacă ai fi în locul meu?” l-a întrebat Putin pe Trump.
„Aș muta cei mai mari și mai mari munți pentru a-i aduce în fața justiției.
Dacă tot ce mi-ați spus este adevărat, crimele lor sunt enorme, uriașe și le-aș înțelege, iar când o veți face, și sper că o veți face, vom scoate aceste informații”, a răspuns Trump.
De asemenea, Putin a negat acuzațiile că soldații ruși ar fi atacat centrala nucleară Zaporizhzhia din Ucraina, a doua ca mărime din Europa.
Dimpotrivă, Putin a insistat că armata Ucrainei a încercat să provoace o criză catastrofală și să dea vina pe Rusia, în încercarea de a atrage SUA și Regatul Unit în conflict direct cu forțele ruse.
Potrivit lui Putin, asaltul a fost pus în scenă de soldați ucraineni îmbrăcați în uniforme rusești și purtând arme rusești.
Când adevărata armată rusă a sosit la fața locului, a avut dificultăți în a-și discerne personalul de impostorii ucraineni și mulți ruși eroici au murit - unii prin focul prietenesc - apărând centrala și prevenind o topire atomică.
„Acest lucru a fost menit să aducă alte țări să lupte.
Vreau să curăț Ucraina de răul ei, dar să nu radiez continentul.
Acesta a fost menit să fie fals flag”, i-a spus Putin lui Trump. „Dacă Zelenskyy ar fi reușit, criza ar fi făcut Cernobîlul să arate ca un foc de tabără. .”
„Putin l-a asigurat pe Trump că nu are dorința de a cuceri Europa, dar își va continua misiunea până când Zelensky va renunța la oamenii de știință și el, Putin, va elimina taberele de pedofili despre care spune că împrăștie peisajul ucrainean”, a spus sursa noastră............................

16h 
Știri de ultimă oră!
Putin semnează legea pentru condamnarea la închisoare pentru Fake News, deci CNN părăsește Rusia!
Sursa: Insider Paper
30 de autobuze distruse numai pentru că proprietarul era de origine rusă, stabilit în Germania

Cathy Ochi de Soim

Klaus Iohannis: 'NATO nu va fi implicată în acest conflict militar și nici România nu va fi implicată în acest conflict'


Roxana Sovereign

OPERAȚIUNEA SPECIALĂ Z
Ministerului Apărării, 1 martie
- Apără oamenii din Donbass
- Demilitarizarea și denazizarea Ucrainei
- Civilii nu sunt niciodată ținta.
Statistici oficiale din 03.03.2022
Forțele armate ucrainene
🇺🇦2870 uciși
Forțele armate ale Federației Ruse
🇷🇺498 uciși
Sursa: Ministerul rus al Apărării. (Site-ul inaccesibil momentan)
Informare a reprezentantului oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse Igor Konașenko din 12.00 4 martie 2022 privind desfășurarea unei operațiuni speciale în Ucraina
▪️Grupul trupelor Republicii Populare Luhansk cu sprijinul înflăcărat al armatei ruse a venit la granița LIMAN ROȘU - YAMPOL - PRIVOLIE și continuă să atace în direcția KRAMATORSK.
▪️Grupul de trupe ale Republicii Populare Donețk a înaintat 8 km și a preluat controlul așezărilor NAZAROVKA, KUYBYSHEVO, KALINOVKA , NOVOGRIGORIEVO. De asemenea, unitățile DPR au preluat controlul asupra uzinei Lenin din MARIUPOL.
▪️Forțele armate ruse au stabilit controlul asupra CRINIȚEI SUPER, KOMSOMOLI, CLEANPOLIE, NOVOPOLTAVKA, KAMYSH-ZAREI și TRUEL.
▪️La centrala nucleară Zaporozhye, diversanții au inițiat o provocare cu scopul de a acuza Rusia de crearea unui punct focal de infecție radioactivă. Au atacat patrula Rosguardia din clădirea complexului de instruire și instruire, ca răspuns unitățile rusești au suprimat punctele de foc ale inamicului. În momentul coliziunii, angajații centralei electrice lipseau în clădire. În acest moment, personalul NPP continuă să lucreze ca de obicei.
▪️În total, 1812 instalații de infrastructură militară ucrainană au fost avariate în timpul operațiunii.
Printre ele: 65 de puncte de control și noduri de contact Forțele Armate Ucrainene, 56 de complexe zenitno-rachete ale Forțelor Aeriene S-300, „Buk-M1” și „Osa”, 59 de posturi radio.
49 de aeronave la sol și 13 în aer, 635 tancuri și alte vehicule blindate, 67 RSOs, 252 artilerie de câmp și mortamete, 442 unități de echipament special pentru automobile și 54 BLA.
@rybar

🤷🏼‍♀️‼️MAI CLAR DE ATAT......‼️🔥‼️
✅Putin spune că avansul militar rus în Ucraina merge „conform planului”. „Suntem în război cu neo-naziştii”, a spus liderul rus, adăugând: „Nu voi renunţa niciodată la convingerea mea că ruşii şi ucrainenii sunt un singur popor”.

АᴍЬɑѕɑԀᴏгᴜʟ гᴜѕɪᴇɪ ʟɑ Bᴜᴄᴜгᴇșтɪ, 𝖵ɑʟᴇгʏ ᴋᴜzᴍɪɴ, ɑ ᴠᴏгЬɪт, îɴтг-ᴜɴ ɪɴтᴇгᴠɪᴜ ρᴇɴтгᴜ ȷᴜгɴɑʟɪșтɪɪ Ԁᴇ ʟɑ Fɪɴɑɴᴄɪɑʟ ɪɴтᴇʟʟɪɡᴇɴᴄᴇ, Ԁᴇѕρгᴇ гᴇʟɑțɪɪʟᴇ гᴏᴍᴀ̂ɴᴏ-гᴜѕᴇ îɴ ᴄᴏɴтᴇхтᴜʟ гᴀ̆zЬᴏɪᴜʟᴜɪ Ԁɪɴ 𝖴ᴄгɑɪɴɑ.

гᴇԀᴀ̆ᴍ ᴍɑɪ ȷᴏѕ ρгɪɴᴄɪρɑʟᴇʟᴇ ᴇхρʟɪᴄɑțɪɪ ᴏfᴇгɪтᴇ Ԁᴇ îɴɑʟтᴜʟ Ԁɪρʟᴏᴍɑт гᴜѕ.

ᴇρᴏгтᴇг: ᴇѕтᴇ гᴏᴍᴀ̂ɴɪɑ îɴ ρᴇгɪᴄᴏʟ, ɑᴠᴀ̂ɴԀ îɴ ᴠᴇԀᴇгᴇ ᴄᴀ̆ ѕᴇ ɑfʟᴀ̆ ʟɑ ɡгɑɴɪțɑ ᴄᴜ 𝖴ᴄгɑɪɴɑ?
𝖵ɑʟᴇгʏ ᴋᴜzᴍɪɴ: Îɴ ᴍᴀ̆ѕᴜгɑ îɴ ᴄɑгᴇ fᴏгțᴇʟᴇ ɑгᴍɑтᴇ гᴏᴍᴀ̂ɴᴇ ѕɑᴜ ɴАТᴏ ɴᴜ ѕᴜɴт ɪᴍρʟɪᴄɑтᴇ îɴ гᴀ̆zЬᴏɪᴜʟ îᴍρᴏтгɪᴠɑ гᴜѕɪᴇɪ, țɑгɑ Ԁᴜᴍɴᴇɑᴠᴏɑѕтгᴀ̆ ɴᴜ ᴇѕтᴇ îɴ ρᴇгɪᴄᴏʟ îɴ ᴄɑʟɪтɑтᴇ Ԁᴇ ᴠᴇᴄɪɴ ɑʟ FᴇԀᴇгɑțɪᴇɪ гᴜѕᴇ.

гᴇρᴏгтᴇг: Сᴇ ᴍᴇѕɑȷ тгɑɴѕᴍɪтᴇțɪ ρᴏρᴜʟɑțɪᴇɪ гᴏᴍᴀ̂ɴᴇșтɪ?

𝖵ɑʟᴇгʏ ᴋᴜzᴍɪɴ: гᴏᴍᴀ̂ɴɪɑ ᴇѕтᴇ ᴜɴᴜʟ Ԁɪɴтгᴇ ᴠᴇᴄɪɴɪɪ ɴᴏșтгɪ șɪ ᴄᴀ̆ᴜтᴀ̆ᴍ ѕᴀ̆ ᴍᴇɴțɪɴᴇᴍ гᴇʟɑțɪɪ Ԁᴇ Ьᴜɴᴀ̆ ᴠᴇᴄɪɴᴀ̆тɑтᴇ ᴄᴜ ɑᴄᴇɑѕтɑ. Сᴇᴇɑ ᴄᴇ ᴇѕтᴇ ɪᴍρᴏгтɑɴт: ɑᴄᴇѕтᴇ гᴇʟɑțɪɪ ɑг тгᴇЬᴜɪ ᴄᴏɴѕтгᴜɪтᴇ ρᴇ ᴏ Ьɑzᴀ̆ ѕᴏʟɪԀᴀ̆ ɑ гᴇѕρᴇᴄтᴜʟᴜɪ șɪ Ьᴇɴᴇfɪᴄɪᴜʟᴜɪ гᴇᴄɪρгᴏᴄ, ρгᴇᴄᴜᴍ șɪ ɑ гᴇᴄɪρгᴏᴄɪтᴀ̆țɪɪ.

гᴇρᴏгтᴇг: Аᴠᴀ̂ɴԀ îɴ ᴠᴇԀᴇгᴇ ᴄᴇᴇɑ ᴄᴇ ѕᴇ îɴтᴀ̂ᴍρʟᴀ̆ îɴ 𝖴ᴄгɑɪɴɑ, ᴇхɪѕтᴀ̆ ρᴇгɪᴄᴏʟᴜʟ îɴтгᴇгᴜρᴇгɪɪ ʟɪᴠгᴀ̆гɪʟᴏг Ԁᴇ ɡɑzᴇ ᴄᴀ̆тгᴇ гᴏᴍᴀ̂ɴɪɑ?

Аᴠᴀ̂ɴԀ îɴ ᴠᴇԀᴇгᴇ ᴄᴇʟᴇ Ԁᴇ ᴍɑɪ ѕᴜѕ, ɴᴜ ᴇхɪѕтᴀ̆ ρᴇгɪᴄᴏʟᴜʟ Ԁɪгᴇᴄт Ԁᴇ îɴтгᴇгᴜρᴇгᴇ ɑ fᴜгɴɪzᴀ̆гɪɪ Ԁᴇ ɡɑzᴇ ᴄᴀ̆тгᴇ гᴏᴍᴀ̂ɴɪɑ ρᴇ гᴜтɑ Ԁᴇ ѕᴜԀ (Тᴜгᴄɪɑ – Bᴜʟɡɑгɪɑ). Dᴇșɪ ᴜɴᴇʟᴇ ᴍɪșᴄᴀ̆гɪ ɴᴇѕᴀ̆Ьᴜɪтᴇ ɑʟᴇ ᴄᴏɴԀᴜᴄᴇгɪɪ 𝖴ᴇ Ԁᴇ ʟɑ Bгᴜхᴇʟʟᴇѕ („ѕɑɴᴄțɪᴜɴɪ fɪɴɑɴᴄɪɑгᴇ ᴄᴜρгɪɴzᴀ̆тᴏɑгᴇ”) ѕɑᴜ ᴄᴏᴍρᴏгтɑᴍᴇɴтᴜʟ ɑᴠᴇɴтᴜгɪᴇг ɪгᴇѕρᴏɴѕɑЬɪʟ ɑʟ ЬɑɴԀᴇʟᴏг ɴɑzɪѕтᴇ, ᴄɑгᴇ ѕᴜɴт ɴᴜᴍɪтᴇ Ьɑтɑʟɪᴏɑɴᴇ ɴɑțɪᴏɴɑʟᴇ îɴ 𝖴ᴄгɑɪɴɑ, гᴇɑʟᴀ̆ șɪ ᴄһɪɑг ᴄᴜɴᴏѕᴄᴜтᴀ̆ Ԁɪɴ ᴇхρᴇгɪᴇɴțɑ ɑɴтᴇгɪᴏɑгᴀ̆, ρгɑᴄтɪᴄɑ ɑᴜтᴏгɪтᴀ̆țɪʟᴏг ᴜᴄгɑɪɴᴇɴᴇ Ԁᴇ ɑ fᴜгɑ ᴄᴜ ɑгᴏɡɑɴțᴀ̆ ɡɑzᴜʟ ɑг ρᴜтᴇɑ ɑԀᴜᴄᴇ гɪѕᴄᴜгɪ ѕᴜρʟɪᴍᴇɴтɑгᴇ ɑρгᴏᴠɪzɪᴏɴᴀ̆гɪʟᴏг ρᴇ тᴇгɪтᴏгɪᴜʟ ᴜᴄгɑɪɴᴇɑɴ.


Pe rețelele de socializare circulă un filmuleț de la Sieverodonețk, unde locuitorii se pare că solicită retragerea echipamentelor militare curtea blocurilor rezidențiale.
"Subsolurile sunt pline de copii. Ce faceți ? Plecați de aici !" - se aude vocea unei femei pe fundal.
Tehnica militară pare să aparțină Forțelor Armate ale Ucrainei.

💥Jurnalistul de investigație
- Defalcarea Ucrainei - să începem cu conacul de 35 de milioane de dolari al lui Zelensky din Sunny Isles, FL, construit de Kolomoisky și Pinchuk. 1,3 miliarde de dolari în bancă!!

Observaţia unui ucrainean care a luat cina într-un restaurant din România. „Cum rezistaţi cu preţuri ca în Elveţia?”
Autor: Ştefan Lică
Oleg, un tânăr ucrainean ajuns în România după ce Rusia i-a invadat ţara, este uimit de preţurile din supermarketurile şi restaurantele de la Cluj. Ucraineanul spune că ar fi mâncat aproape o lună în ţara natală din banii pe care i-a plătit în România doar pentru o cină.
Oleg a intrat în România chiar în primele zile, înainte de a se decreta mobilizarea generală în Ucraina, şi a stat câteva zile la o familie de lângă Cluj. Apoi, el urma să-şi continue drumul spre Franţa, unde au emigrat mai multe rude ale sale în anii anteriori. Până atunci, el a făcut cunoştinţă cu supermarketurile şi cu restaurantele din România şi a rămas surprins de preţurile mari.
„Aveţi preţuri ca în Elveţia, mai mari şi ca în Franţa, nu aş putea trăi aici. N-am înţeles cum o pot face românii care sunt plătiţi cu 300 de euro. Noi avem salarii şi mai mici, dar nu avem preţurile din România. La Kiev ar fi fost revoltă dacă se întâmpla asta”, a spus ucraineanul.
El a povestit că a mâncat împreună cu soţia într-un restaurant din Cluj şi a suferit un adevărat şoc când a văzut nota de plată. „Am calculat vreo 70 de euro echivalentul în lei, dar de banii ăştia mâncam aproape o lună acasă, în Ucraina. Iar dacă mergeam într-un restaurant acasă, am fi plătit poate şi de 10 ori mai puţin. E scumpă, tare scumpă România şi nu înţeleg cum pot trăi oamenii săraci de aici cu aşa preţuri”, a mai spus el.
Bărbatul şi-a amintit că în concediile petrecute în Franţa şi Italia plătea mai puţin în restaurante pentru o cină. „Acum câţiva ani am mâncat în Paris cu soţia şi a fost mai ieftin, la fel cum a fost mai ieftin şi la Nisa. Nu mai spun că Italia parcă a fost şi mai ieftin. În România, clar, preţurile sunt de Elveţia”, a încheiat el.

BATRANUL ELVIS A POSTAT:
Putin a spus că Rusia și Ucraina sunt în gesara nesara de îndată ce operațiunea specială se termină, a spus că în direct la știrile BBC de la ora 17:00 a spus că va da milioane oamenilor din ambele țări, aici mergem, oameni buni !

‼️🔥‼️
Refugiații din Ucraina au primit dreptul de a trăi în UE timp de 3 ani.
Refugiații ucraineni vor avea dreptul să trăiască și să lucreze în UE timp de până la trei ani, în conformitate cu planul de urgență.
UE prevede acordarea cetățenilor ucraineni și a rezidenților țării dreptul de a trăi, de a munci, de a primi îngrijiri medicale, locuințe și educație timp de până la un an, fără a fi nevoie să se supună procedurilor de azil îndelungate. Dacă conflictul continuă mult timp sau refugiații nu se pot întoarce în siguranță, acest statut poate fi prelungit cu încă doi ani.(Vasile Marcovici)

Știați că LUPUL.....
- nu mânca niciodată cadavrul
- nu se împerechează decât cu un singur partener deoarece nu se împerechează cu mama sau sora lui ca alte animale..
- Se căsătorește cu un lup pe viață și nu trădează și dacă moare rămâne singur(a) .până moare, lupul își cunoaște bine puii (precum omul).
- Este SINGURUL animal care își AJUTĂ PĂRINȚII după ce au ajuns la bătrânețe unde și le aduc pescuitul și mâncarea..
- Lupul doarme doar cu un ochi, iar celălalt rămâne deschis!
- Când un lup este rănit devine vârful ferocității sale.
- Când omori un lup, el nu țipă la moarte și se tot uită în ochii tăi cu priviri fixe până iese sufletul din el!!
- Se mai spune că este SINGURUL animal capabil să se LUPTE cu SPIRITUL RĂU!.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro