miercuri, 2 martie 2022

Baba Vanga A Prezis Razboiul Dintre Rusia Si Ucraina

   
Ascultati informatia :

VANGA , o clarvazatoare bulgara de renume decedata in 1996 a vorbit despre viitor ....
Putin va fi Domnul lumii   ( in zona noastra - posibil  "rege=initiat conducator ", in 1 din 7 regate recladite ca si in vechime )  


  



 

Sunt împotriva războaielor. Dar unii oameni mi-au solicitat să fac previziuni neutre despre criza Rusia-Ucraina și Vladimir Putin. Pentru cursanții de Astro-palmistrie, aș spune că palmele lui Vladimir Putin sunt prea diferite; structura mâinilor sale este elementară, ceea ce înseamnă că este foarte practic și poate fi brutal fără ezitare; are două linii marțiale puternice sau linii de gardă, pe Ly Warlords au astfel de replici, le place să câștige războaie, și au protecție angelică sau demonică împotriva atacurilor. Are un Jupiter puternic, indicând ambiția și succesul; are o legătură cu câmpul de război de pe Marte, deci succesul său în războaie; are o linie de soartă foarte înaltă și rară a mers între câmpurile Saturn și Jupiter, deci nu are nicio șansă să vadă înapoi , această combinație îl face pe un om care face istorie; are un semn rar de Pește despre care am discutat într-o postare anterioară de-a mea; linia inimii s-a oprit în Saturn și a repornit lucru, ceea ce înseamnă că poate fi egoist și poate începe să iubească un anumit E are un creier foarte ascuțit linie, nici urmă de paranoia; deci este un om mișto și se comportă normal; o căsătorie, apoi divorț și un indiciu de viață singuratică; colacul de salvare încheiat critic, suferind la bătrânețe cu primirea învinuirilor.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro