duminică, 6 martie 2022

Ultima ora

 

Serviciul de internet prin satelit lansat de Elon Musk, Starlink, a fost autorizat în România
Conform datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), compania lui Musk a primit autorizarea în data de 2 martie.
Compania nu vinde încă abonamente pentru clienţi din România, conform datelor de pe pagina web.
De notat însă că dată fiind tehnologia costisitoare, abonamentele vin cu limite de trafic, care pornesc de la aproximativ 10-15 Gbps pe lună
Laborator de metamfetamină găsit lângă Mariupol. Droguri pentru soldații ucraineni.

Adrian Singurov:
nu pot spune multe pentru că iar îmi blochează contul. Atât doar, este exact invers.
Batalionul Azov și grupările paramilitare similare își atacă propriul popor ca să îi învinovățească pe ruși.
Am filmări de la fata locului din toate orașele, nu doar Harkov sau Kiev, de la prietenii noștri, nu necunoscuți, în care armata rusă aduc ajutoare și hrană pe care o distribuie civililor.
Exact imaginea unei armate eliberatoare nu invadatoare. Însă curentul de opinie e invers și e periculos acum sa spui adevărul. Mie nu îmi e frică, dar îmi blochează contul iar cei încuiați de până acum, oricum nu ar crede, așa că aș face un sacrificiu inutil.
Nu vameșii polonezi, ci cei ucraineni le cer bani, peste tot, la toate frontierele, pentru că de fapt au ordin să nu lase pe nimeni să iasă. Vor doar măcel, să își ucidă propria populație și sa de-a vina pe ruși. (Adrian Singurov)

Ucraina, protejata USA si cea cu mari aspiratii UE, isi executa la urgenta negociatorii banuiti de tradare. Ultimii care au practicat metoda asta, au fost nazistii lui Dolfi, asa ca Slava Ucraina!
Negociator ucrainean, împușcat de serviciul secret de la Kiev pentru TRĂDARE.
Denis Kireev e unul dintre participanții la primele negocieri dintre Ucraina și Rusia, Denis Kireev, a fost executat de către serviciul secret SBU fiind banuit de trădare. Știrea a fost confirmată de către premierul Ucrainei, Alexandr Dubinsky.
Interesant este că Biroul Președintelui nu îl desemnase pe Kireev ca participant la negocieri. Numele său nu era pe lista publicată de serviciul de presă, dar în fotografie și video poate fi văzut la masa de lângă reprezentanții Kievului.


Avem 1800 de generali si lipsa armata si armament !


DE CE ATATA SECRETOMANIE !!!! Ce nu trebuie sa se vada ????



Asadar...khazarii isi rezerva stocul de copii si ii tranziteaza pe la noi ca sa ajunga in Israel.
VA AMINTITI ???
Israel e ultimul !!!!
Patriotii urmaresc tot acest trafic.
Un motiv mai bun ,in afara de copii...nici ca exista ...ca sa vina tavalugul peste ei.

Ministerul german de Interne:
Agențiile germane au informații despre un număr de extremiști de dreapta care au părăsit Germania pentru Ucraina pentru a lua parte la operațiuni de luptă.

O clinică din München refuză să mai primească pacienți ruși la tratamente medicale...
Germania își păstrează reputația cu mândrie! 🤢
🇷🇴
SUPORTAM NECAZ DAR TREBUIE ARATATA ADEVARATA FATA A CELOR NEDREPTI !
Hamburg /Germania
Demonstrație "anti Putin".
Aceiași oameni care au fost înșelați timp de 2 ani cu masca și distanțarea socială, ai căror copii au fost obligați să se testeze zilnic și care s-au lăsat injectați pentru libertate, ies acum în stradă pentru a susține întrarea Europei în război.
Acum sunt „pentru pace” și sunt de acord cu livrările de arme către asociațiile ucrainene naziste, despre care se pare că nici măcar nu știu nimic pentru ca nu li sa arătat în "presa democrației".
Ceea ce vedem aici nu este un protest, ci un sprijin pentru regim, care vrea să se apropie de Moscova prin extinderea N*ATO. Dacă Kievul se alătură N*ATO, vor mai fi 500 km până la Moscova și 100 km până la punctul sensibil (Volgograd) Stalingrad.
Despre asta e vorba!
Manipulare și ipocrizie!
Cel târziu când o sa primească facturile de gaze și curent, o să își dea seama pentru ce a fost "bun" protestul lor!
In Europa occidentala ,gazul rusesc este taiat de azi dimineata .Romania ia gaz prin sud .Ungaria nu are voie sa dea gaz mai departe.
Germania e pusa pe butuci !
Cosmin Gusa !

Frontul seara 04 03 22

Vedeti daca merge : https://t.me/Murad_Gazdiev/310

Franța trimite portavionul cu propulsie nucleară Charles de Gaulle pentru a proteja România, Polonia și țările baltice

„Ieri, portavionul Charles de Gaulle (detașat în cadrul misiunii Clémenceau de luptă împotriva terorismului) și escorta acestuia au părăsit Cipru pentru a putea ajunge într-o zonă din Marea Mediterană care să permită avioanelor noastre să facă misiuni de recunoaștere. ”, a anunțat ministrul Forțelor Armate, Florence Parly, invitată joi la BFMTV.

Portavionul va survola doar Polonia, Țările Baltice și România pentru o misiune „strict preventivă”, precizează ministrul, potrivit b1tv.ro.

Cosmin Doban


Dan Hotaran protejeaza afacerile lor de la noi din tara!!!

Cathy Ochi de Soim

30 de tone de ajutor umanitar au fost livrate în regiunea Harkov
Peste 30 de tone de ajutor umanitar au fost livrate joi în orașul Volchansk și în satul Kazachia Lopan din regiunea Harkiv din Ucraina.
Potrivit Ministerului rus al Apărării, siguranța transferului de ajutor umanitar a fost asigurată de trupele ruse. Încărcătura includea alimente, apă, medicamente și alte bunuri de bază.


Cathy Ochi de Soim

22h 
REPORTER ADEVARAT LA FATA LOCULUI !
Primul convoi rus de ajutor umanitar a intrat împreună cu noi în orașul ucrainean Melitopol.
120 de tone de conserve, grâu, zahăr, sare și multe altele au fost distribuite mii de oameni.
Starea de spirit în oraș este calmă, luptele sunt acum departe și jefuitorii au dispărut.
În general, majoritatea oamenilor au fost prietenoși cu trupele ruse, exprimând ura față de grupurile naționaliste și neonaziste care au terorizat tot mai mult populația.
Dar mai erau și altele; doi provocatori care au venit în momente diferite pentru a transmite în direct ceea ce se întâmplă, condamnă „luarea de mâncare de la agresor”. Amândoi nu au stat mult, retrăgându-se când mulțimile au început să huiduie și să le insulte.
Filmările noastre și părerile localnicilor în curând pe RT

Cathy Ochi de Soim

22h 
Vehicule militare ucrainene distruse
pe străzile din Melitopol.
În comparație cu alte orașe, bătălia pentru Melitopol a fost oarecum blândă.
Unitățile ucrainene din oraș au încercat să se retragă când trupele aeriene ruse au început să ia cu asalt Melitopol.
În mod vizibil, există foarte puține daune asupra infrastructurii civile.
Operațiunea militară s-a încheiat.
Următoarea fază nu este efectuată de trupe, ci de procurori și anchetatori, care acum identifică și arestează membri ai grupărilor naționaliste și neonaziste care se află încă la Melitopol și care sunt complici la crime oribile nu numai din Donbass, dar în toată Ucraina.
Pe măsură ce își fac treaba, vom afla adevărata amploare a epurărilor și terorii radicale de dreapta în Ucraina; localnicii spun că mass-media a atins doar vârful aisbergului

Ginghis Khan

3h
Ministerul Apărării al Rusiei a adresat o avertizare României și altor state vecine ale Ucrainei, care ar fi oferit asistență avioanelor de luptă ucrainene:
“Dispunem de informații certe despre avioanele de luptă ucrainene, care au efectuat zboruri în România și alte state învecinate. Atragem atenția că utilizarea rețelelor de aerodromuri ale acestor țări pentru staționarea aviației ucrainene de luptă, cu o ulterioară utilizare împotriva forțelor armate ale Rusiei, ar putea fi apreciată ca o implicare a acestor state în conflictul armat”


Cathy Ochi de Soim

23h 
Documente din laboratoarele biologice ultrasecrete din Ucraina arată că SUA efectuează experimente biologice mortale asupra bietilor soldați ucraineni
acum 5 zile

 După ce și -a exprimat susținerea pentru "Convoiul libertății" din Canada, Elon Musk mai dă una: rețeaua Starlink nu va cenzura media rusă. "Sunt un absolutist al libertății de exprimare", spune Musk. "Nu voi cenzura media rusă, în afara faptului dacă voi fi amenințat cu arma."
Ce să mai zicem? Un putinist..
====================
Si unde mai pui...un putinist putin cam extraterestru !

Cathy Ochi de Soim este cu Ecaterina Vultur

9h 
MESAJUL VICEPRESEDINTELUI JOHN F KENNEDY JR
Paturile medicale holografice care inlocuiesc acum spitalele din intreaga lume vor fi disponibile publicului pentru utilizarea de zi cu zi.

Împreună cu Free Energy Towers de la Nikola Tesla, toată tehnologia disponibilă va fi adaptată la aceste standarde.
Folosind Advanced Intelligence patul medical poate vindeca cancere, tumori, fibromialgie - daunele vaccinului pot fi inversate. „Îmbătrânirea” nu există - nu veți avea dureri articulare sau nevoie de industria suplimentelor - deoarece deficiențele au fost create de EI.
Gândiți-vă la Jurassic Park Lysine Contigency.
Folosind energia tahionica și plasmatică - exact ca Star Trek The Next Generation, vindecarea va fi un proces rapid la care toată lumea va avea acces.
Patul medical are capacitatea de a vă scana corpul din cap până în picioare și de a detecta fiecare problemă.
Folosind instrumentele de energie tahionica și plasmatică, aceștia sunt capabili să restaureze complet ADN-ul.
Vom putea restabili pe deplin orice membre sau organe lipsă - restabiliți vederea, restabiliți sănătatea creierului.
Oferă-le bătrânilor noștri și marilor noștri veterani americani o întinerire pentru a se simți „cu 20 de ani mai tineri”.
Unde mergem unul Mergem toți. Colegii mei americani, Furtuna este asupra noastră. - John F Kennedy Jr. al 19-lea vicepreședinte

Mircea Dan Nechita
In Olanda ....Si în Spania mor foarte multi la volan,patrulele de Politie si Garda Civilă sunt obligate să aibă asupra lor defibrilatoate,există chiar scoli care au în dotare asa ceva.
Magazinele onlline nu au făcut față cererilor de defibrilatoare.Sunt foarte multe cazuri ,eu mai prezint din când în când câte-un caz.
Pe o pistă de schi din nordul Spaniei au murit în 3 săptămâni vreo 7 ( în apropiere erau antene 5G)


8 Martie, ziua pentru pace!
......Zilele trecute, Rusia a dat o țeapă pe bursă de le-au crăpat ăstora dinții din gură. După ce au așteptat să scadă la nivel istoric acțiunile companiilor rusești de energie, le-au cumpărat atât de fulgerător și la un preț atât de mic, că au rămas toți cu gura căscată și cu vreo 20 de miliarde pierdere. În lipsa gazului rusesc și a unei alternative viabile, țările europene vorbesc din nou despre arderea de hidrocarburi. Green deal devine "not so big deal", în funcție de împrejurări.
Europa a crezut că excluderea Rusiei din sistemul SWIFT va fi cea mai cruntă lovitură pe care le-ar putea aplica-o rușilor. Vom vedea, momentan nu Rusia e cea care accelerează trecerea la monedă digitală, ci Europa. Iar trecerea la moneda digitală nu se face pentru "Revoluția Economică 3.0" așa cum se dorea inițial, ci mai degrabă pentru că Economia 2.0 a dat faliment și nu prea au alternative. Ceea ce speră să facă prin acest joc periculos, pare mai degrabă o încercare de a masca faptul că Europa a jucat la cacealma și a pierdut. Într-un articol mai vechi, spuneam că nu poți să faci experimente economice cu săraci, că o să-ți dea oamenii cu bâta în cap. Dacă această "Revoluție" s-ar fi întâmplat înainte de 2008, ar fi fost mai credibilă. Dacă ar fi încercat să facă asta înainte de 2019, să zicem că mai mergea, dar acum, pe fondul în care lumea a sărăcit, fix portofele virtuale trebuie. În România, am prezis falimentul mai multor firme de IT când le mergea excepțional. Am prezis pierderea uriașă de fonduri a Yahoo cu 5 ani înainte să se întâmple, am prezis din timp prăbușirea acțiunilor Cisco și vă spun acum că Meta este o încercare nefastă de a stoarce bani de la naivi. Nu că m-aș pricepe în mod deosebit, dar uneori lucrurile sunt evidente. Da, planul lui Schwab este ăla de digitalizare și de microcipare, dar vom mai vorbi despre asta peste 1000 de ani, deocamdată trebuie rezolvată problema pâinii....
Pe data de 8 martie, eu unul voi merge să strig "PACE", nu "sus Putin" sau "jos Putin". Cine este pro-război, e dus cu pluta. În loc să ne dorim pace în Ucraina, noi vrem să fim prima țară care contribuie cu victime, iar asta nu este ceea ce ar trebui să facă un popor pașnic. Eu vreau pace: pentru noi, pentru Europa, pentru Ucraina și pentru Rusia. Și pentru PACE voi merge la protest.



Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro