sâmbătă, 12 martie 2022

Ay Ay Ay

 

❤️💛💙
♥️Degeaba VEDEȚI, AUZIȚI și COMENTAȚI, pentru că, dacă nu SIMȚIȚI direcția și destinația EVENIMENTELOR, niciodată nu veți avea un MOTIV întemeiat să luați ATITUDINE❗️

Conectati va cu pamantul din care v-ati nascut 
altfel veti fi frunza in vant si miros de paie arse !


Ayi Wena

3h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
UNGARIA ȘI UCRAINA SUNT STATE TAMPON, CREATE DE VATICAN PT DEZBINAREA EUROPENILOR LA INSTIGAREA OCULTEI IUDEO-MASONICE.
"Vladimir Putin neagă, din nou, dreptul Ucrainei la suveranitate și o istorie separată: Liderul sovietic Vladimir Lenin și asociații săi au creat Ucraina modernă smulgând teritorii din Rusia."
Și așa este, băi ăștia care nu cunoașteți istorie, dar puneți botul la înaintare:
Unde era Ucraina la 1920?
A luat teritorii românești, rusești, polone. Este un stat sintetic Ucraina, ca să fie limpede tuturor!
Putin vrea ce-i al lui. Voi, românii care apărați ucrainienii, de ce nu vreți teritoriile noastre de la ei?
De ce cereți măi dreptate și oameni cinstiți în fruntea țării, când voi sunteți trădători ca și ei?
De ce vă hrăniți cu minciuni și pozați în salvatorii călăilor propriului popor?
Blestemați să fiți și voi și ei!
Oricum ce trimit Munții spre voi, vă desființează automat!

Ayi Wena

4h 
"The medicine of the future will be music and sound."
Edgar Cayce
ASCULTAȚI:
CIPRIAN PORUMBESCU: BALADĂ (mai ales)
GEORGE ENESCU: RAPSODIA ROMÂNĂ (mai ales)
GHEORGHE IOVU
GHEORGHE ZAMFIR


Cathy Ochi de Soim

11h 
POSTAREA nr 13 din 11-03-2022
Ministrul german al Economiei, Robert Habeck, spune că țara sa nu se poate lipsi de petrol rusesc și a avertizat că „o lipsă de aprovizionare ar putea amenința coeziunea socială în Germania”.
4h 
Lăsați-mă cu refugiații altor state, cu pomana dată lor și brațele deschise pentru orice străin.
Câți dintre voi ăștia care faceți acte de caritate pentru ei și care le dați și casă și masă și serviciu și vă înrudiți cu ei, câți faceți asta cu românii din țară care sunt săraci lipiți?
Copiii români din orfelinate de ce nu îi luați acasă?
Mamelor singure cu copii în brațe care zac pe unde apucă, de ce nu le dați adăpost?
De ce nu aduceți la TV familiile de români nevoiașe pentru a le da donații solide?
De ce nu creați locuri de muncă bine plătite pentru români?
De ce treceți pe lângă cerșetorii români fără păsare?
De ce doctorii în spitale nu acordă atenția medicală și tratamentul medical cum se cuvine românilor?
Ce hrană li se dă în spitale? De ce se trimit acasă fără să fie tratați? De ce li se cer bani și li se impune să vină la cabinetele lor particulare?
De ce mor copii, bătrâni și tineri din culpă medicală și nu e nimeni vinovat?
De ce românii suferă de frig, foame și boli? De ce nevinovații sunt găsiți vinovați?
.......

 S a luptat mult pt aceste dovezi !

POSTAREA NR. 4 din 10-03-2022
PUTIN a promis DOVEZI ...iata-le !
„Atenția Ministerului rus al Apărării a fost atrasă în repetate rânduri de programele militar-biologice desfășurate de Pentagon în spațiul post-sovietic.
În special, pe teritoriul Ucrainei s-a constituit o rețea, care cuprinde peste 30 de laboratoare biologice, care pot fi împărțite în cercetare și sanitar-epidemiologice.
Clientul lucrărilor executate este Serviciul de Reducere a Amenințărilor de Apărare din SUA (D_itra). Asociată cu departamentul militar, compania este primul Black and V_eatch (Black and W_ittch).
Lucrarea se execută în trei direcții principale. În primul rând, aceasta este observarea situației biologice, potrivit Pentagonului, în zonele propuse pentru desfășurarea contingentelor militare ale țărilor din blocul NATO.
▪️A doua direcție este colectarea și exportul tulpinilor de microorganisme periculoase către Statele Unite.
▪️A treia direcție este o lucrare de cercetare pentru investigarea potențialilor agenți ai armelor biologice, specifice unei regiuni date care au focare naturale și care pot fi predate oamenilor.
De exemplu, din 2021 Pentagonul implementează proiectul „Diagnosticare, monitorizare și prevenire a bolilor zonice în forțele armate ale Ucrainei” cu finanțare de 11,8 milioane $. Bolile zoonice sunt boli infecțioase transmise de animale oamenilor.
În anul 2021 Ministerul german al Apărării a efectuat un studiu al agenților patogeni ai febrei hemoragice Crimeea-Congo, leptospiroză, meningită, mantaviruși în cadrul implementării inițiativei ucraineano-germane de a oferi siguranța biologică pe e Frontierele xterne ale Uniunii Europene.
La propunerea de testare a medicamentelor pentru tratarea și prevenirea infecției cu coronavirus din Ucraina, Institutul de Cercetare Walter Reed al Armatei americane a eliminat câteva mii de mostre de ser pentru pacienți aparținând în principal slavianskului etnic Rup.
Totodată, activitatea laboratoarelor biologice, a căror activitate o sărbătorim din 2014. , iar Programul așa-zisei „reforme” a sistemului de sănătate ucrainean, implementat de Statele Unite, a dus la o creștere necontrolată a frecvenței infecțiilor deosebit de periculoase și semnificative din punct de vedere economic.
Astfel, pe teritoriul Ucrainei, s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri de rubeola, difterie și tuberculoză. Incidența rujeolei a crescut de peste 100 de ori. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat Ucraina o ţară cu risc ridicat de epidemie de poliomielită. Credem că în 2007.
într-un bio-laborator georgian aflat sub jurisdicția Pentagonului, există o tulpină de pestă porcină africană cu infecții crescute. Răspândirea sa a cauzat pagube economice semnificative mai multor țări, inclusiv Ucraina și Polonia, și le-a exclus din mai mulți exportatori de carne de porc.
Directiva NBC a Șefului Forțelor Armate ale Federației Ruse al Forțelor de Apărare ale NBC analizează permanent situația biologică de pe teritoriul Ucrainei. Conform datelor noastre, există o reducere urgentă a programelor biologice.
Documentele analizate confirmă că Ministerul Sănătății din Ucraina a pus sarcina zilei de 24 februarie să distrugă complet bioagenții din laboratoare.
Totodată, o analiză a instrucțiunii către angajații laboratorului arată că procedura de lichidare a colectării are ca scop distrugerea ireversibilă a acestora.
Aparent, tot ce este necesar pentru continuarea implementării programului biologic militar a fost deja emis de pe teritoriul Ucrainei. Analiza actelor de distrugere arată lucrarea cu cauzele ciumei, antraxului și brucelozei în laboratorul biologic Lviv și cu cauzele difteriei, salmonelozei și dizenteriei în laboratoarele din Harkov și Poltava.
„Vă rugăm să vizionați videoclipul pentru a vedea documentele care arată activitatea acestor laboratoare de arme biologice. https://vk.com/video-133441491_456250204...

Străjer Tenace

❤️💛💙
China susține că 26 de laboratoare din Ucraina sunt sub control american
Între timp, Ministerul chinez de Externe a declarat marți că „SUA au 336 de laboratoare în 30 de țări sub controlul său, inclusiv 26 doar în Ucraina”. De asemenea, ministerul chinez a cerut SUA să „dea un raport complet asupra activităților sale militare biologice în țară și în străinătate și să se supună verificării multilaterale”.
China ar trebui să știe cel mai bine cum stă treaba cu laboratoarele biologice finanțate de americani, având în vedere informațiile privind adevărata origine a Covid-19. Însă, cu privire la acest subiect, Beijingul nu poate decât să repete incredibila teorie a saltului natural, accidental, de la liliac la om.
Pe de altă parte, Ucraina a declarat anterior că, la fel ca multe alte țări, are laboratoare de sănătate publică care cercetează cum să atenueze amenințările bolilor periculoase care afectează atât animalele, cât și oamenii.
Aceste laboratoare au primit sprijin din partea SUA, Uniunii Europene și Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.), în timp ce Programul de Reducere a Amenințărilor Biologice al Pentagonului a lucrat și cu guvernul ucrainean pentru a asigura securitatea agenților patogeni și a toxinelor stocate în laboratoare.
Un fost oficial american, care este familiarizat cu cooperarea dintre Kiev și Washington, a declarat miercuri agenției de presă Reuters că SUA au ajutat la transformarea mai multor laboratoare ucrainene care au fost implicate în programul de arme biologice al fostei Uniuni Sovietice în instituții de sănătate publică.
Separat, marți, Victoria Nuland, subsecretarul de stat pentru afaceri politice al SUA, a declarat la o audiere în Congres că Ucraina are facilități de cercetare biologică și că este „destul de îngrijorată că trupele ruse ar putea încerca să obțină controlul asupra acelor laboratoare”.
De ANDREI NICOLAE
Joi, 10 martie 2022, 16:30
ActiveNews.ro


Roxana Sovereign

💥💥💥- Secretarul de presă al Pentagonului, John Kirby, DOAR A MINȚIT LUMEA
SUA a finanțat Ukraine Lab Patogen and Bio Weapon Research din 2005
Un document disponibil public📎 arată un acord în valoare de 15 milioane de dolari semnat între Departamentul de Defenso al SUA și Ministrul Sănătății al Ucrainei pentru a sprijini cercetarea în cercetarea armelor biologice la Kiev, Lvov și Odesa.
Guvernul SUA a oferit materiale și instruire pentru „cercetare biologică cooperantă, detectarea și răspunsul agenților de amenințare biologică și îmbunătățirea protecției, controlului și responsabilizării materialelor biologice”.
Detaliile au fost ascunse de la divulgarea publică, dar „secretele de stat ale Ucrainei” urmau să fie împărtășite Departamentului de Apărare al SUA.
ŞAH MAT. E timpul să dezvăluim ce sa întâmplat cu adevărat acolo timp de aproape două decenii?
👇👇👇


Ayi Wena

5h 
Un mig s-a prăbușit. Elicopterul care s-a dus după el, s-a prăpădit și el.
Nu vă dă de gândit?
Da, forțe fără proporții din Munții noștri peste forțele tuturor fac curățenie de Lux!
Priceput-ați, frații mei?

6h 
PUTIN, OS DE MOLDOVEAN, DĂ-LE OCULȚILOR FĂRĂ NUMĂR ȘUTURI SPRE HĂURILE VEȘNICIEI!
EȘTI URSUL CARE-I FIERBE!
AMERICANII CAUTĂ SĂ FIE ÎN FLĂCĂRI ȘI EI, FLĂCĂRI MARCA DOR DE DUCĂ, MADE IN RUSSIA!

POSTAREA nr 50 din 11-03-2022
Alertă de urgență se declanșează acum
Kremlinul a emis o declarație
azi tarziu -
„VINERI SEARA VA FI FRUMOS PENTRU ÎNTREAGA LUME.”
Întrebat ce înseamnă asta, un reprezentant al Rusiei a spus:
„RUSIA A INTRAT PE UN Drum fără întoarcere, NU ,NU NE PUTEM SUPUNE NATO”
Totul este pe cale să se prăbușească!
Efectul Domino!
- FURTUNA -

POSTAREA nr 42 din 11-03-2022
.......
Alexandr Barabanov
3h · kp.ru ·
„Ministerul Apărării al Rusiei: la Harkov, naţionaliştii au încercat un grup de fizicieni nucleari
Pentru a ascunde lucrările de cercetare ale Ucrainei pe probleme nucleare, militanții au dispus o altă provocare și au îngropat aproximativ 50 de angajați ai institutului sub ruinele clădirii. Șeful Centrului Național de Apărare al Rusiei, Mihail Mizintsev, a declarat la un briefing despre o altă provocare a naționaliștilor din Harkov.
- Militanții batalioanelor teritoriale de apărare au aruncat în aer una dintre clădirile Institutului Fizio-Tehnic în scopul ascunderii lucrărilor de cercetare în problema nucleară. Până la 50 de angajați ai instituției ar putea fi sub dărâmături, - a spus Mihail Mizintsev.
Generalul colonel a mai transmis că în Harkov, în subsolul școlii de arte de pe strada Yesenin, militanții ascund corpurile civililor uciși într-o operațiune punitivă împotriva persoanelor care nu au sprijinit regimul criminal de la Kiev.
Execuții detaliate au loc în alte orașe.
- În Sumy, naționaliștii fac razii în casele private în timpul cărora, sub amenințarea masacrului fizic și a crimei, fură violent alimente, lubrifiant, echipamente și mașini personale de la oameni.
Autoritățile de la Kiev au interzis primarilor de oraș orice contact cu partea rusă, inclusiv în ceea ce privește organizarea coridoarelor umanitare. Oricine nu este de acord va fi doar împușcat, a spus Mizintsev.
Spre Mariupol, și toate podurile și apropierile orașului sunt distruse și minate, oameni înarmați merg pe străzi care deschid focuri fără discriminare, forțând astfel civilii să stea în casele lor.
Reprezentantul Ministerului Apărării al Rusiei a reamintit că în fiecare zi de la ora 10, civili şi cetăţeni străini reţinuţi forţat de naţionalişti în aşezări blocate, inclusiv drone, zilnic monitorizarea intensivă a situaţiei acțiunea pe rutele umanitare se realizează de mașini de tatuat.
Ministerul Apărării notează că „modul de tăcere” este folosit activ de naţionaliştii ucraineni în vederea regrupării intensive a unităţilor în poziţii defensive, precum şi pentru mutarea armelor şi echipamentelor militare în poziţii mai favorabile cetăţenilor obţinute Jecte din Ansk.
Pentru ultima dată, din zece rute umanitare propuse de Ministerul Apărării, partea ucraineană a convenit doar asupra a două - direcțiile Kiev și Mariupol.
Potrivit departamentului militar, doar în ultimele 24 de ore încă 23.127 de persoane au cerut să se adăpostească în Rusia de ororile și arbitrarul organizat de naționaliști, iar în total 2.619.026 cu nume și adrese specifice de aproape t wo mii de p unctv populate din Ucraina.
LA ORA ASTA
1.671 tone de încărcătură umanitară au fost deja livrate Ucrainei, au fost efectuate 212 acțiuni umanitare, inclusiv 26 de acțiuni în regiunea Cernihiv în ultima zi, precum și în Republicile Populare Donețk și Luhansk, în cursul zilei trecute pe care populația pașnică a fost eliberată. 250 de tone de obiecte esențiale, inclusiv medicamente și alimente, au fost transferate în aceste zone. "
Astăzi, 23 de acțiuni umanitare au loc în regiunile Harkov, Zaporizhya, Kiev și Cernihiv, în timpul cărora 284 tone de obiecte esențiale sunt transferate populației, inclusiv din nou alimente.
Citește pe @TAG:

8h 
Şoc la Moscova!
Garda personală a lui Putin ar fi arestat 3 generali ai serviciului secret rus, FSB, ex-KGB (fostul loc de muncă al lui Putin).
Printre arestați ar fi şi şeful serviciului de spionaj extern, spun jurnalişti din Rusia. FSB e serviciul care a pregătit informările despre situația din Ucraina, înainte de declanşarea războiului. ..........Ieri, presa occidentală scria despre înlăturarea a 8 generali de top din anturajul lui Putin, din cauza eşecului de pe frontul ucrainean.


Trei superiori FSB arestați de agenți ai gărzii personale a lui Putin.
Bănuiala e că cei trei plănuiau organizarea de proteste anti-Putin pe model maidan
6h 
Nevăzuții și Neștiuții din Munții Sacri ai României vor scoate scântei din voi!

Ayi Wena
12h ·


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
MILITARII ROMÂNI CU FEȚE ȘI ÎNSEMNE SECRETE ALE MOSSADULUI ȘI TZAHAL, VOR PLĂTI CU VIAȚA TRĂDAREA ROMÂNIEI ȘI INTERESELOR EI SUPREME.
CEI CARE VOR ATACA ROMÂNIA DIN TOATE PĂRȚILE, VOR AVEA ȘI EI PARTE DE ACEEAȘI SOARTĂ, DAR ÎNAINTE DE UN REGIM SPECIAL DE TEROARE!

7h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYMOUS YODA

ÎNTR-UN CONTEXT SECRET, CU UȘILE ÎNCHISE,
TRUMP A AVUT O ÎNTREVEDERE SECRETĂ CU CARDINALII IEZUIȚI ÎN DATA DE 23.02.2022, ÎN ZONA NEUTRĂ A PACIFICULUI DE VEST, O ZONA ULTRASECRETĂ.
LI S-A DAT UN ULTIMATUM IEZUIȚILOR VATICANULUI SĂ RETURNEZE DE BUNĂVOIE BIBLIA GETO-DACĂ POPORULUI ROMÂN.
PRIN ASTA, RELIGIILE DE ORICE FEL VOR CĂDEA DE LA SINE.
DACĂ VATICANUL NU VA DA BIBLIA GETO-DACĂ ÎN ORIGINALUL GUANS GETODAC, CU PRIMA TRADUCERE CORECTĂ ÎN ARAMAICA VECHE ȘI ROMÂNĂ, VA AVEA DE SUPORTAT FURIA TĂCUTĂ A ASIATICILOR DIN PĂLĂRIILE ALBE ȘI FURIA FANATICILOR ARABI ȘI SUD-AMERICANI.
POSTAȚI ZILNIC ASTA PE TOATE REȚELELE!
CEREȚI CA BIBLIA GETO-DACĂ SĂ FIE DATĂ ÎN MOD PUBLIC POPORULUI ROMÂN!

11h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
HITLER A FĂCUT JOCURILE OCULTEI EVREO-KHAZARE REPTILIENE, PRIN CARE S-A ÎMBOGĂȚIT, ARUNCÂND VINA PE ALTE POPOARE.
ELITA OCULTĂ EVREIASCĂ I-A DAT ORDIN LUI HITLER SĂ-ȘI UCIDĂ PROPRII EVREI PT A-I JEFUI.
ACEASTĂ OCULTĂ ARE ÎNCĂ UN PACT ULTRASECRET CU CELE 13 RASE DE REPTILIENI ȘI GREYS ȘI ALTE RASE DIN HIMALAYA, INSULA TONGA, LOCAȚII SECRETE DIN ANTARCTIDA ȘI NOUA ZEELANDĂ.
ȘI SĂ NU UITAȚI:
ÎN AGENDA DE LA DAVOS EI AU PRECONIZAT SĂ RĂMÂNĂ PE TERRA MAXIM 120 MILIOANE DE OAMENI.
PANDEMIA, RĂZBOIUL, MAREA SECETĂ CE VA URMA NU VĂ ARATĂ CĂ SUNT DEDICAȚII SPECIALE PENTRU VOI?

Cathy Ochi de Soim este împreună cu Ecaterina Vultur şi 
alţi 14
.

9h 
POSTAREA nr 19 din 11-03-2022
IA PRIVITI ! Employer ...inseamna angajatii ...cate 10.000.
Ucraina toata a lucrat in laboratoarele lor......
Mai aveau si industrie sau doar industria bolilor !!
Cand khazarii isi impusca cetatenii ... stiu despre multi dintre ei
cam unde locuiesc...si ca ar putea depune marturie ca fosti lucratori in laborator.
Acum sunt refugiati si isi cauta alte laboratoare.
BIO-TECH FARMACEUTICA ...toate la KIEV :
Haideti sa numaram .Eu am numarat 35
Disperarea ocultei e maxima .
Toate miliardele castigate le cheltuie acum pe mercenari si teroristi ....ca sa le apere cuibul de laboratoare care fabricau boli ...introduse in orice...aer,apa,hrana,medicamente, insecte etc.



Elena Piticas
Și boala ,, limbii albastru la oi” acum vreo 3 ani.
Ciobanii cu vechime au spus ca in viața lor de pastori in România nu a existat aceasta boala. Le-au murit sute și sute de oi.

POSTAREA nr 22 din 11-03-2022
Ministerul rus al Apărării a raportat că 14 fabrici americane care produc praf hemtrails au functionat în Ucraina.

⚡️ Infecția cu coronavirus a fost dezvoltată în laboratoarele biologice din Ucraina. Toate acestea au fost făcute cu sprijinul autorităților americane. Această declarație a fost făcută de Ministerul rus al Apărării.
📌 „În biolaboratoarele create și finanțate de Statele Unite ale Americii în Ucraina s-au realizat experimente cu mostre de coronavirus liliac. Acest lucru arată documentele [găsite]”, a spus agenția într-un comunicat.
📍De asemenea, se raportează că scopul final al dezvoltării este răspândirea patogenilor mortali. Ministerul rus al Apărării susţine că autorităţile americane au vrut să lucreze în Ucraina în 2022 la patogeni de păsări, lilieci şi reptile care trebuiau să poarte ciumă africană şi antrax.
POSTAREA nr 6 din 11-03-2022
............
Ovidiu Dragos Argesanu:
Ce ar fi daca vom descoperi ca virusul gripei porcine si aviare este acelasi cu cel din laboratoarele din Ucraina?:-)
Cum naiba numai la noi ajungea si in restul Europei, nu?
De am sacrificat animalele oamenilor si porcii mistreți din toate padurile?
Boala vacii nebune...toate au acum un sens cum de apareau dintr o data la noi in ograda si nicaieri prinprejur!
Un razboi economic impotriva noastră de care nu aveam habar...si uite cine ne sunt prietenii!:-) si i mai si sustinem si ajutam.
Ma deranjeaza ca nu m am gandit niciodata cine e in spate. Stiam ca e ciudat dar nu am stat sa verfic de unde....

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro