sâmbătă, 9 aprilie 2022

Marea schimbare este peste noi acum

 

Sursa : CEL TRIMIS
VIITORUL ESTE AL CELOR CARE VOR PRODUCE CALITATEA CREATOARE A PERFECȚIUNII ȘI PERFECȚIUNEA CALITĂȚII CREATOARE MORALĂ PRIN MUNCĂ CINSTITĂ ÎN ORICE DOMENIU, PRECUM ȘI AL CELOR CARE VOR PRODUCE ȘI DISTRIBUI CINSTIT DOAR MÂNCARE NATURALĂ.
RESTUL, ADICĂ NICI UN LENEȘ, MINCINOS, VICIOS, CRIMINAL, NICI UN RĂU SUB NICI O FORMĂ NU ARE CE CĂUTA ÎN VIITORUL OMENIRII.
EU-L DIN VOI ASCUNS ESTE PARTEA ÎNTUNECATĂ A FORȚEI, MAI EXACT: URA, MINCIUNA, GELOZIA, FRICA, INVIDIA etc.
ELIMINAȚI-LE CÂT MAI REPEDE DIN VOI, CĂCI DOAR AȘA VĂ PUTEȚI RIDICA CA FIINȚE, DAR ȘI CA NEAM ȘI UMANITATE.
VIITORUL SISTEM ECOMONIC VA FI ALCĂTUIT DE ECONOMISTUL DE ORIGINE ROMÂNĂ, CASSYIAN FLORESCU.
DUPĂ MODELUL SĂU, TOATE STATELE LUMII ÎȘI VOR REFORMA ECONOMIA, INCLUSIV ROMÂNIA.
VA FI UN SISTEM BAZAT PE CEI MAI BUN DIN CAPITALISM ȘI SOCIALISM.
PRECEPTELE CAPITALISMULUI AU FOST INVENTATE DE MIHAI EMINESCU ȘI PRIMELE ȚĂRI CARE LE-AU PRELUAT AU FOST ARGENTINA ȘI BRAZILIA.
BRAZILIA DEȚINE DOCUMENTELE ORIGINALE SCRISE DE EMINESCU CU PRECEPTELE ECONOMICE CARE ȘASE ANI MAI TÂRZIU AU FOST FURATE DE OCULTĂ ȘI FALSIFICATE PT A SE ÎMBOGĂȚI DIN MUNCA LUMII.
TOTUL A FOST FALSIFICAT INTENTIONAT DE EVREI PT A ȚINE OMENIREA ETERN ÎN ÎNTUNERICUL MINCIUNII, URII, NEȘTIINȚEI.



VRAJA DE VIS S-A TERMINAT; NOI AM FĂCUT- ACUM PUTEM ZBURA LIBERI ÎN CORPURILE NOASTRE DE LUMINĂ ȘI NE ÎNTOARCEM LA SURSĂ. ASCENSIUNEA ESTE LA FEL DE SIMPLU CA JOC DE COPIL PENTRU CEI CARE ȘTIU SĂ-L JOACĂ; SINGURUL LUCRU NECESAR PENTRU A ACTIVA ACEST PROCES DE ASCENSIUNE ESTE DRAGOSTEA ȘI COMPASIUNEA PENTRU TOATE FIINȚELE DE PE ACEASTĂ PLANETĂ, ATUNCI FORȚELE COSMICE VOR FACE
Marea schimbare este peste noi acum
Timpul schimbării tale în a cincea dimensiune se apropie din ce în ce mai mult. O simți în corpul tău fizic, precum și în manifestările tale emoționale și mentale. Sunteți pregătiți pentru această ascensiune magnifica.
Iubirea care vine spre tine se va simți ca un ocean de iubire, care se va mișca prin orașele de cristal, și în fiecare centru al cetățenilor Gaia.
Va fi un moment de sărbătoare pentru toți, deoarece sunteți gata pentru această călătorie uimitoare în dimensiunea a cincea. Fiecare se întoarce acasă la marele soare central al creației, care este sursa ta de viață și creație și se manifestă în multe niveluri diferite de conștiință.
Marele soare central oferă tuturor ființelor o perspectivă diferită asupra realității. Pentru a o vedea de la un nivel superior de conștientizare, trebuie să-ți ridici vibrația la nivelul la care această nouă perspectivă este vizibilă pentru tine.
Pentru a face acest lucru, sunteți pregătiți pentru ascensiunea în a cincea dimensiune.
Odată ajunși acolo, noi perspective asupra realității vor ieși la suprafață în multe moduri diferite. Ele îți vor oferi o mai bună înțelegere a sinelui tău adevărat și a originilor tale în creație.
Faci parte dintr-un întreg mai mare.
Acest eveniment este de fapt cel final, dar nu va fi observat de câțiva oameni de pe planetă.
Ești pe cale să trăiești o experiență care nu s-a mai întâmplat niciodată pe pământ.
Va fi o zi în care nu mai ești pe pământ, ci te descarnezi, și conștient de tranziția a 5-a dimensională.
În acel moment, vei realiza că lumea așa cum o știi, a ajuns la sfârșit, și a fost sfârșitul tuturor lucrurilor.
Vei vedea multe valuri colorate care acoperă întreaga planetă. Nu va fi nicio distrugere.
După ce aceste valuri vor dispărea un nou răsărit și va începe o nouă eră pentru cei treji și conștienți în acel moment.
Nu vă așteptați la niciun fel de comunicare în timpul acestei tranziții. Toate comunicațiile 3d vor înceta să existe în acel moment.
Aceste schimbări vin într-o clipă și se vor întâmpla într-o clipită.
În timpul acestui proces, va exista o schimbare a conștiinței, pe măsură ce trecem de la o dimensiune la alta.
Trebuie să ne pregătim pentru acest eveniment pregătindu-ne mental dar și fizic.
Dacă nu ești pregătit, poți fi afectat în continuare de aceste schimbări, întrucât ele transformă planeta noastră și rețeaua magnetică.
Pe măsură ce magneto-sfera este recalibrată, corpurile noastre vor fi modificate și transformate în corpuri de dimensiune a 5-a.
Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru a te pregăti este să eliberezi toată frica, deoarece frica te va bloca să primești aceste noi frecvențe de lumină care sunt pe cale să ne inunde planeta.
În ziua evenimentului, multe persoane vor experimenta simptome precum:
1. Deshidratare
2. Amețeli
3. Răceli crescute
4. Auzind lucruri
5. Sună în urechi
6. Anxietate intensă
7. Flash-uri fierbinți
8. Gură uscată
9. Erupții cutanate
1. Oboseală extremă
11. Mâini și picioare reci
12. Greață
13. Durere în gât
14. Dureri de cap
Evenimentul final al ascensiunii va face ca pământul să fie transformat într-o nouă planetă.
Va deveni o planetă a iubirii și păcii.
Vom putea zbura din nou.
Multe suflete se pregătesc pentru această zi mare.
Polul magnetic se schimbă, iar planeta se pregătește de schimbare.
Forțele luminii lucrează de ani de zile pentru a vindeca planeta de istoria sa trecută a invaziilor extraterestre și manipulării forțelor întunecate.
Ei au eliminat toate ființele reptiliene și alte dimensionale inferioare din sistemul nostru solar. Este timpul pentru sărbătorire!
Ascension este aici! Ne vom întoarce în a cincea dimensiune.
În sfârșit, un val uriaș de iubire pură și lumină va lovi pământul. Va fi atât de puternic încât întreaga omenire o va simți, și chiar părți ale planetei care nu sunt activate la frecvențele superioare ale iubirii și luminii vor fi afectate.
Valul va fi atât de mare încât va dura cel puțin trei zile până când va dispărea complet, iar pentru unii ar putea dura și mai mult.
Aceasta este adevărata ascensiune, unde vom trece de la o formă pe bază de carbon la una cristalină în această viață.
Visul s-a terminat, prieteni. Am reușit. Acum putem zbura liberi în corpurile noastre de lumină și să ne întoarcem la sursă.
Ascensiunea este la fel de simplă ca un joc de copii pentru cei care știu să-l joace; singurul lucru necesar pentru a activa acest proces de ascensiune este iubirea și compasiunea pentru tine și toate ființele de pe această planetă, apoi forțele cosmice vor face restul pentru tine ! ! !
Te iubim mult.
Suntem aici cu tine.
Noi suntem familia ta de lumină.
A'HO
Aurora Ray
Ambasadorul Federației Galactice
Copyright 2022 Aurora Ray. Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro