vineri, 18 decembrie 2020

Explicatii pentru transformarile actuale ale Omenirii

 

"Perioada 8-28 decembrie, în care experimentăm ceea ce eu numesc „fereastra Avatar”, este una în care noi suntem în perfectă aliniere vibrațională cu Sinele nostru Superior și putem comunica liber.

Am mai avut o astfel de „festreastră Avatar” între 8 și 20 octombrie și efectele au fost majore la nivel colectiv. Avem acum o nouă „fereastră Avatar” și aceasta va avea efecte și mai profunde decât cea din luna octombrie, pentru că la acel moment creierul nostru funcționa cu 4 circuite active; pe 21 noiembrie noi, ca umanitate, am ajuns la 17 circuite active și începând din 7 decembrie funcționăm cu 18 circuite active.

Nu toți oamenii funcționează acum cu 18 circuite active, însă la nivel colectiv, media este de 18 circuite. Acesta este și motivul pentru care mulți oameni s-au simțit confuzi în ultimele circa 2 săptămâni, parcă nu mai știau ce este cu ei, fiindcă creierul lor are de procesat acum mult mai multe informații decât înainte, pentru că atât de multe circuite s-au activat într-o perioadă foarte scurtă. Să treci de la un creier care funcționează cu 4 circuite active la unul care funcționează cu 18 circuite active este uluitor. Toate experiențele le percepi la un alt nivel de profunzime, vezi/ auzi/ simți/ înțelegi nuanțe pe care înainte nu le percepeai și ai de procesat mult mai multe informații. De aceea spuneam că e ca și cum ai învăța să mergi din nou: practic, este necesar să înveți din nou să auzi/ vezi/ simți/ vorbești.

"Exista patru surse de energie cuantica ( multidimensionala) : gravitatia, magnetismul, lumina si corpul de lumina uman. Aceste surse de energie cuantica sunt folosite , in mare parte inconstient, in crearea realitatii umane. Motivul pentru care nu sunt inca plenar intelese in procesul creatiei realitatii umane este faptul ca ele sunt multidimensionale ( cuantice) iar mintea umana este eminamente liniara ( gandire rationala). Cand mintea umana va fi completata fluent de intuitie ( componenta ei multidimensionala sau cuantica) , omul va intelege modul fizic ( concret) in care isi creeaza realitatea, si cum poate exploata constient Toate cele patru surse de energie cuantica in aceasta creatie."

De asemenea, se activează capacitățile noastre telepatice și implicit, devenim capabili să comunicăm cu cei din jur în moduri în care nu am mai făcut-o niciodată până acum.

Limbajul trupului înseamnă cu totul altceva acum, comparativ cu ceea ce știam că înseamnă acesta în 3D.

Sunt atât de multe lucruri noi pe care le vezi/ auzi/ simți/ înțelegi, ai acces la atât de multe informații (comparativ cu ceea ce se întâmpla până la finele lunii noiembrie), încât este necesar să schimbi complet modul în care funcționezi.  

Vechiul mod de a funcționa nu mai este valabil, nu mai merge.

Și mintea noastră are nevoie de ceva timp ca să proceseze aceste schimbări, să înțeleagă cât de cât ce se întâmplă.

Ca să vă faceți o idee, 5D înseamnă să funcționezi cu 63 de circuite active.

În perioada „ferestrei Avatar” (8-28 decembrie 2020) unii dintre voi veți avea parte de o nouă curățare energetică semnificativă în viața voastră, pentru că acum, când creierul vostru funcționează cu 18 circuite active, vede cu totul altfel niște lucruri pe care înainte le percepea cu doar 4 circuite active. Și veți avea momente de genul „Aa…. Acum înțeleg…”/ „Acum văd lucrurile cu totul altfel, am o altă perspectivă asupra situației… Chestia asta nu mai rezonează cu mine/ nu-și mai are locul în viața mea”.

Dacă ar fi să vă dau un singur pont care să vă ajute foarte mult în următorii 8 ani, este acesta: lucrați cu voi înșivă pentru a vă menține cât mai mult timp în spațiul neutralității.

8 ani este timpul pe care îl avem la dispoziție, ca umanitate, pentru a finaliza această nouă etapă a tranziției către 5D; nu e foarte mult timp și ca atare, totul se va întâmpla foarte repede - Trenul celebrării, în care vom urca pe 21 decembrie 2020, este unul de mare viteză.

Totul va fi foarte rapid și la început poate că n-o să vă descurcați foarte bine în a face față schimbărilor, fiindcă nu sunteți obișnuiți cu un asemenea ritm, așa că fiți pregătiți ca până în februarie-martie 2021 să vă simțiți ca atunci când mașina în care vă aflați demarează în viteză și vă dă pe spate. În timp, însă, veți învăța să funcționați în acest mod. "

Sursa: Jason Estes


"ALINIEREA EVOLUTIVĂ GALACTICĂ - dec. 2020
- Simone Mattews

În fiecare an, în perioada solstițiului de iarnă din decembrie, experimentăm o ALINIERE GALACTICĂ a Pământului, a Soarelui și a Centrului Galactic în Semnul Astrologic al Săgetătorului.
Această aliniere formează TRIUNGHIUL EVOLUȚIONAR GALACTIC - un tetraedru de energie format de Pământ, Sirius, Alcyone și Centrul Galactic, care este amplificat în continuare de alinierea Pământ-Soare-Centrul Galactic de-a lungul planului galactic.
Alinierea noastră galactică din 2020 are loc spre sfârșitul unei ferestre energetice de 8 săptămâni, amplificând energia aliniamentului nostru plan galactic. Următoarele evenimente cerești marchează tranzitele cheie în timpul acestei ferestre energetice, culminând cu Marea Conjuncție (Steaua din Betleem) pe 21-22 decembrie 2020

și, în cele din urmă, Luna noastră plină în Rac pe 30 decembrie 2020.
* * * *
În timpul acestei Alinieri, TRIUNGHIUL nostru astrologic GALACTIC EVOLUȚIONAR - un tetraedru de energie format de Pământ, Sirius, Alcyone și Centrul Galactic este AMPLIFICAT în CEL MAI MARE POTENȚIAL al anului. Acest TETRAEDRU amplificat de energie care ne înconjoară, caută să „STRUCTUREZE APA” din corpurile noastre în CRISTALE LICHIDE - scăldând toate cele 100 de Trilioane de celule din corpul nostru în frecvențe șablon de CRISTAL LICHID GALACTIC.


Când structurăm apa din corpul nostru, devenim cristale lichide ambulante. Cristalele lichide au capacitatea de a absorbi, stoca, emite, amplifica și transduce energie (converti de la o formă la alta). Adică, avem capacitatea de a absorbi frecvențele triunghiului cosmic evolutiv și de a ne alinia cu Divinitatea lor - trezindu-ne la scopul nostru evolutiv mai mare.
Fiecare gând, sentiment, cuvânt, acțiune este amplificat în acest timp, sporind capacitatea noastră de a transmuta vechile amintiri celulare, de a schimba expresia ADN-ului nostru și de a sprijini corpul în natură.

ALINIERE GALACTICĂ - 19 decembrie 2020
În acest an, alinierea galactică se încadrează pe 19 decembrie 2020 ... conducându-ne în sedimentarea noastră de vară / iarnă. (21 decembrie) și cel mai luminos eveniment astrologic al anului - MAREA CONJUNCȚIE a lui Saturn și Jupiter (21-22 decembrie). Se pare că toate aceste tranzite astrologice contribuie la o transformare sălbatică pentru omenire ... creând un impuls mai mare decât suma părților individuale.
* SOARE + CENTRUL GALACTIC în SĂGETATOR(27.090)
* Pământ în GEMENI (27.090)
* Sâmbătă, 19 decembrie 2020 - 00:41 AM AEST (Australia)
Vizualizați orele din orașul / țara dvs.>

Rezonanța ALINIERII GALACTICE este, de asemenea, amplificată prin tranziția sistemelor noastre solare prin banda fotonică / centura lui Alcyone - în esență țesând / născând „Femininul divin” în inimile, mințile și sufletele noastre, catalizând „Marea trezire” a umanității.
Odată ce Mercur (planeta comunicării) se leagă de Soare în acest an Alinierea Galactică, simt că se trezește un adevăr mai mare. O chemare la întruchiparea unei înțelepciuni superioare a divinității, o inteligență mai mare care este accesibilă prin Inimă. Și ne mutăm „mintea-inimă” într-o înțelegere trezită despre cine suntem, ca Suflete care au această experiență cea mai glorioasă a vieții pe această planetă cerească numită Pământ.

⚡ CUM SĂ LUCRĂM CU ENERGIA ?
Pe măsură ce tranzităm următoarele 8 săptămâni, în fiecare zi intensitatea energiei se va construi în sprijinul Marii Treziri. Cea mai reverentă și mai sacră practică de a întruchipa în acest timp este o conexiune profund îmbogățitoare cu natura.
Mai degrabă decât să fii prins în „jocul minții” de a avea nevoie să știi cum se termină toate acestea, predă-te în schimb inteligenței inerente a naturii și înțelepciunii Inimii tale. În mod colectiv, puterea se deplasează dincolo de acest vechi sistem care se prăbușește rapid în jurul nostru și visăm să fim un viitor care venerează natura și miracolul corpului uman pentru a se vindeca. Și din acel vis mai măreț, fii ghidat să parcurgi pașii acțiunii împlinite cu grație, care reconstruiește un Pământ Nou de la bază.
Iată 5 sugestii pentru a vă ajuta să navigați de data aceasta cu o Grație feroce și să întruchipați valuri de ușurință binecuvântată.

1 * Treziți-vă în fiecare zi aducând RECUNOȘTINȚĂ pentru darul acestei vieți. Ești un miracol. Voi, un suflet care ați ales să fiți aici în acest timp pentru a face parte din această ascensiune îndelungată a umanității.

2 * Pe măsură ce vă simțiți în acest sentiment de Recunoștință, Respirați în Cântecul acestei zile noi și întrebați lumea „Cu ce pot ajuta astăzi?”. Eliberați mintea (și povestea ei de frică, teroare și întuneric) și îmbrățișați bucuria a ceea ce natura vă cere astăzi.

3 * În fiecare zi petreceți ceva timp cu picioarele goale pe Pământ. Sau , dacă nu este posibil, atunci îmbrățișați un copac sau, cel puțin, mângâiați cu drag o plantă de ghiveci sau un ghiveci de ierburi. Acest lucru vă va ajuta să vă țineți centrați în Divinitatea lumii naturale și în povestea mai măreață care se desfășoară ... mai degrabă decât să vă lăsați cuprinși de frica mentală și de angoasa care este învârtită de cei care doresc să controleze.

4 * Lasă-te să simți. Simte totul. Și lasă sentimentele să se miște prin tine. Acesta nu este un moment pentru a te ascunde de sentimentele tale, dar nici un moment pentru a fi controlat de sentimentele tale. Dacă vă simțiți copleșiți, supărați, speriați, nesiguri, anxioși etc ... atunci faceți ceva iubitor pentru a ajuta moleculele acestor emoții să se miște prin voi, mai degrabă decât să se atașeze de voi. Așezați-vă într-un spațiu liniștit cu ceașca dvs. preferată de ceai. Faceți o baie de sare cu uleiurile esențiale preferate și lăsați apa să vă spele lacrimile. Petreceți timp într-o conversație hrănitoare cu cineva drag ... îmbrățișările va vindecă! Sentimentele vorbesc limba câmpului, așa că dă-ți permisiunea de a simți și, de asemenea, permisiunea de a transmuta mișcări electronice vibratorii inferioare cu dragoste.

5 * Visați. Aliniați-vă mintea, gândurile, cuvintele, acțiunile, rugăciunile, meditațiile ... practic în fiecare moment al zilei voastre ... în direcția a ceea ce doriți să nașteți cu această lume. Simțiți aceste vise afirmativ (adică nu vă concentrați asupra a ceea ce nu doriți) și acordați-vă corpul, mintea și sufletul cu sursa a tot ceea ce știți că este posibil să fiți cu adevărat."

https://www.universallifetools.com/.../galactic.../
Vibrații pozitive tuturor!
Traducerea: Angelica C. Mihaela



Despre Iubire

"144.000 de flăcări gemene iluminate s-au întrupat pe planeta Pământ pentru a ajuta omenirea în timpul ascensiunii globale. Ele sunt numite flăcări gemene iluminate, deoarece aceste ființe pot deține o frecvență a luminii mai mare decât orice altă ființă dintr-un corp uman dens. Fasconii de lumină Photon și Gamma vin pe pământ străpungând celulele fiecărui organism viu.

144.000 este numărul permis de alianță, asigurându-se că liberul arbitru al umanității nu va fi încălcat.

Odată cu finalizarea ascensiunii Pământului la frecvența cincimensională, o centură de fotoni va fi întinsă în jurul planetei noastre. Această centură va proteja timpul și realitatea spațială a planetei noastre de a fi din nou atacate de orice altă specie.

Alte planete au și centuri de protecție similare. Acesta este motivul pentru care atunci când oamenii aterizează pe o planetă nu găsesc nimic acolo ... Trebuie să aveți coordonatele corecte pentru a intra prin portalul spațiu-timp dacă doriți să vizitați și să vedeți o altă civilizație extraterestră.

Această centură de fotoni va aduce mii de ani de pace în Gaia, unde speciile pământului pot trăi și prospera în 5D-cer de pe pământ.

Iubirea pe care o au aceste ființe unul față de celălalt ajută la reconstruirea centurii fotonice a pământului.

Această planetă învață că modul inconștient în care trăiau oamenii viața nu le-a servit bine. Omenirea se trezește la adevărul că căile lor nu mai sunt durabile și că sistemele pe care le-au construit, în care au crezut și protejat sunt spulberate în fața ochilor lor. Pe măsură ce planeta trece printr-o imensă fază de trezire în masă, popoarele de pe pământ înțeleg rolul pe care sexualitatea și cel mai important distorsionarea ei l-au jucat în jocul lor de aservire.  Pe măsură ce tot mai mulți oameni învață despre satanismul în care o formă limitată și ruptă de sexualitate a jucat un rol major, fiecare începe să-și pună la îndoială propria sexualitate și, puțin câte puțin, modul în care sexualitatea a fost privită și practicată se schimbă.

Sexualitatea este cel mai sacru și puternic act al spiritualității.

Adesea flăcările gemene au fost infiltrate în diferite moduri de către liderii întunecați care nu doresc altceva decât să oprească rasa umană de la înălțare. S-ar putea să existe traume emoționale, dependențe, daune relaționale, probleme financiare, distanța fizică este aproape o dată și multe alte probleme care pot și trebuie depășite pentru a îndeplini planul divin.

Este scopul vieții lor, misiunea sufletului lor, Dharma lor.

Dacă ai dorit întotdeauna pe cineva în care poți avea încredere și să iubești atât de mult încât să te poți pierde în ele, ai o flacără geamănă.  Întâlnirea flăcărilor gemene este iminentă.  Unirea lor este planul divin.

Te iubesc.  Suntem familia luminii.

A'HO    Aurora Ray    Ambasador al Federației Galactice


Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro