luni, 14 decembrie 2020

PRELUARI despre zilele care urmeaza

 

Aveti rabdare si cititi !



22h 
"...Ce se va întâmpla, pe termen scurt, între 18 și 26 decembrie 2020
Voi încerca să explic acest lucru într-un mod simplu, deoarece foarte des canalizările au sarcina principală de a transmite frecvențe și coduri.
Deci, uneori, informațiile eșuează sau, cu toate acestea, sunt livrate doar care sunt cu adevărat necesare în acel moment. Ca orice altceva.
Dar să revenim la acest val solar care se întâmplă în scurt timp.
Îl putem traduce într-o actualizare foarte puternică și imediată a ADN-ului uman. "Recalibrarea instantanee a tuturor chakrelor și activări de diferite tipuri, pe mai multe niveluri, în amintirile animate ale tuturor.
Acest lucru va duce cu siguranță la transformări în sănătatea fizică, deci îmbunătățirile definitive sau vindecările depind de stadiul evoluției fiecăruia.
Dar ceea ce este sigur este că diversele boli pe care le-am avut până acum, cauzate tocmai de această transformare vibrațională, vor dispărea. Exact pentru că va exista o așezare definitivă în merkabah, corpuri subțiri, corpuri energetice și matrice ale tuturor. Toate acestea pentru că ADN-ul va reveni pur și simplu la „funcționare” ca și cum ar fi trebuit să fie de la început. Deci, corpul fizic, ușor la un moment dat, va începe să vibreze prin „coduri de diamant”, un mod de a identifica diferite frecvențe față de cele actuale ale Pământului. Acest lucru se va întâmpla deoarece undele de lumină fotonică din galaxie și, mai exact, Soarele Central, se vor depune și vor fi absorbite permanent de noi și de Pământ.
Pe lângă transformarea corpului fizic, talentele și abilitățile dobândite anterior în alte încarnări se vor trezi și vor putea să se manifeste și să devină instrumente concrete cu care să interacționeze. Și prin care să-și desfășoare propriile proiecte ale acestei încarnări pământești.
În conștiință, va fi cu siguranță un pasaj fundamental, care va pune bazele solide pe care să construim un nou Pământ, hrănit prin sentimente de comunitate și colaborare.
Este necesar să clarificăm că Sufletele care sunt în prezent legate de a treia dimensiune, dacă sunt gata, în timpul acestui Val Solar se pot deplasa la a patra dimensiune. Oricine vibrează deja în a patra va fi actualizat, evident, dacă este gata, la a cincea dimensiune. Și cei care se află deja în a cincea dimensiune vor putea începe să interacționeze chiar și pe mai multe niveluri.Aceste concepte sunt totuși doar ′ ′ detalii tehnice ”, lasă timpul pe care îl găsesc.
Ceea ce contează este că fiecare va avea șansa să se revoluționeze pe sine și, prin urmare, experiența lor aici.
Acest lucru este fundamental.
Culmea acestui val va avea loc pe 21 decembrie 2020. În acea zi va exista o actualizare imediată, activare și schimbare vibrațională, pentru oricine este pregătit.
Pentru toate celelalte poate avea loc treptat de la 21 decembrie încoace.
În timp ce încă din 18 decembrie vom putea
percepe pregătirea energiei pentru orice.
Trebuie să știți că acest „pasaj intergalactic” conectat la Soarele Central, acest „hol dimensional” care ne conectează la Cosmos, care transmite aceste noi frecvențe permițându-ne Accelerarea Evolutivă, va rămâne stabil și eficient, va rămâne deschis și activ continuu. Aceasta face diferența. Și este foarte important. Pentru că începând de acum, în următorii câțiva ani și mai târziu, această „hrană continuă” va contribui treptat la îmbunătățirea vieții acestei planete. Putem spune că de acum încolo ne descurcăm mai bine.
Evident pentru cei care sunt pregătiți și pentru cei care vor să o vadă, să o simtă și mai presus de toate să trăiască.
Un alt lucru important este să specificăm că acest pasaj dimensional are ca obiectiv bunăstarea noastră și a acestei lumi. Deci, este sigur că noile frecvențe ne vor ajuta să rămânem aici diferit decât înainte, să ne înrădăcinăm în concret și seninătate, realizând ce am ajuns să facem. Realizându-ne pe noi înșine și adevăratele noastre abilități, astfel încât să putem lucra împreună în colectiv, către o creștere care vizează armonia; și, prin urmare, la dispariția tuturor acelor mecanisme stabilite în intenție pur egoistă și, prin urmare, în lipsa de respect pentru viață și libertatea individuală ..
Pur și simplu: oricine dorește o viață mai bună și activează să o realizeze: o va avea.
Deci pentru a interzice pasivitatea și victimismul.
Suntem îndemnați să fim coerenți și concreți:
Picioarele pe pământ, mintea limpede și inima deschisă.
Cu hotărâre și ușurință. Fluxând armonios cu Planul Evolutiv, din care te poți lăsa să conduci, cu încredere absolută și seninătate.
Aceasta este Noua Energie.
Pentru unii va fi o schimbare foarte rapidă și imediată, care va da roade de acum înainte. Alții vor dura puțin mai mult. Acest lucru depinde de calea aleasă de toată lumea și, prin urmare, de experiența pe care au ales să o desfășoare aici.
Cu siguranță oricine va beneficia de această transformare vibrațională colectivă oricum. Cu toții suntem sprijiniți în această călătorie. Sigur că liberul arbitru este de neatins, deci alegerea liberă a tuturor face diferența: aici nici Lumina nu poate impune o schimbare de perspectivă celor care nu sunt pregătiți să o realizeze.
Nimic nu este impus, totul este dat pur și simplu oricui dorește, de acum înainte. Dar într-un mod mult mai rapid, direct și ușor decât înainte.
Vă sună ca science fiction?
Ei bine, pentru mine ceea ce ei numesc science fiction este cel mai real din lume. Deci, depinde de voi să auziți ce rezonează cu voi și ce nu.
Există doar un singur lucru de adăugat: cine vibrează în negativitate nu mai poate rămâne aici ...
Cel puțin nu pentru mult timp.
Nu este o motivație etică, ci un factor vibrațional foarte concret.
Deci: fie ne schimbăm, fie plecăm.
O zi frumoasă tuturor!...
Marika Marika


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
VATICANUL SE PREGĂTEȘTE SĂ DESECRETIZEZE ÎN TOTALITATE DOSARELE ULTRASECRETE DESPRE PRIMORDIALITATEA ROMÂNILOR ȘI A ZEILOR CREATORI DIN LUMINĂ.
VOR DESECRETIZA ȘI TOATE ARHIVELE DESPRE OZN-URI ȘI EXTRATEREȘTRII ÎN CARE VOR RECUNOAȘTE PACTELE SECRETE CU OCULTA PENTRU DOMINAREA TEREI DE CĂTRE MAI MULTE CIVILIZAȚII REPTILOIDE DIN: SIRIUS, ORION, CASIOPEEA, ANDROMEDA, LYRA.
DE ASEMENEA, SE PREGĂTEȘTE DESECRETIZAREA ȘI RETURNAREA BIBLIEI GETO-DACE.
ȘI TOATE ACESTEA SE VOR ÎNTÂMPLA PT CĂ:
"EI AU VENIT ȘI AZI DIN STEAUA LINĂ
CA SĂ DESCHIDĂ POARTA NOASTRĂ SPRE LUMINĂ!"

FOARTE MULTI NU REALIZEAZA FENOMENUL NEPARTICIPARII LA VOT!...

EFECTELE ACESTEI PUTERNICE ACTIUNI ESTE CA PESTE 70% ROMANI MATURI, TREZITI, INDREPTATI SPRE NOUA ERA ALE CAREI PRINCIPII SE VOR NASTE AICI IN NOUA DACIE..., AU SALVAT POPORUL SI TARA DE LA MULTE DEZASTRE CE AR FI URMAT A FI IMPLEMENTATE IN REGIM DE URGENTA DE WERNER SI PARTIDUL LUI, PARLAMENTUL LUI !...

PATRU TINERI VOR SALVA POPORUL DE LA REPERCUSIUNILE SI JALEA CE VA CUPRINDE O MARE PARTE DIN TARI ALE LUMII...KLAUS JOHANIS VAFI ELIMINAT CURAND!...
La 6 decembrie 2020 Klaus Iohannis își dorea visul implinindu-se pas cu pas...
-DESFIINTAREA CONSTITUTIEI ROMANIEI
- IMPLEMENTAREA CONSTITUTIEI EUROPENE

POPORUL ARE LEGITIMITATE ABSOLUTA !
NICI UN PARTID, COALITIE NU ARE LEGITIMITATE !...
MINORITATEA DE 30% SE SUPUNE MAJORITATII 70% !
JARRATEC MANCATI TOATA CLASA POLITICA ...
O NOUA FORMA DE GUVERNAMANT VA FI IMPLEMENTATA...
PARTIDELE POLITICE VOR FI O AMINTIRE...
CURAND !...
SE VA INCERCA DECIMAREA UNEI PARTI DIN POPULATIE PRIN VACCINARE...

MULTI CARE SE VOR AGATA DE VECHIUL STIL DE VIATA,VOR FI AVERTIZATI PRIN BOLI SI ACCIDENTE...,APOI VOR FI LUATI DIN PLANUL FIZIC...DUMNEZEU TATAL...'PUNE STOP JOC OMULUI CONFIGURAT IN PARADIGMELE VECHI,AGATAT DE VALORILE MATERIALE CA TEL SUPREM IN REALIZARE SI EVOLUTIE...NU VOR FI CRUTATI NICI TINERI SI NICI BATRANI...
VETI VEDEA ACESTE LUCRURI...CURAND...

DUPA 21 DEC ..., SUFLETELE SE VOR ALEGE SINGURE... SPIRITELE CARE VOR REZISTA NOILOR FLUXURI VIBRATIONALE VOR MERGE IN NOUL SALT VIBRATIONAL AL EPOCII DE AUR...
VETI VEDEA ACEST LUCRU CURAND...

PASUL CEL MAI IMPORTANT... TESTUL INTELEPCIUNII POPORULUI A FOST TRECUT CU BINE...

Ayi Wena 

2h · 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA 

S-A ÎNCHIS TREAPTA SECRETĂ A CUPOLEI CARE NU POATE FI DETECTATĂ DE SATELIȚII IK, DE REPTILIENI ȘI ARHONI, DE PARANORMALII ȘI HIGH TECH-UL OCULTEI. 

VOR INCEPE CURAND VIBRATIILE ATMOSFERICE DE INCHIDERE A TREPTELOR SECUNDARE CUPOLEI



 14 12 2020

20h 
ECHILIBRUL IN UNIVERSURI ❤️NOI DOI❤️
❤️De astazi- Incepem Defracturarea la toti Ocultistii, indiferent de nivelul de conducere sau slugarnicie si indiferent daca sunt cipati sau nu!
❤️❤️De astazi- Scutul Cupola este total Operational pe toate nivelurile, defensiv si ofensiv!
❤️❤️❤️De astazi- Toate sistemele din Carpati sunt total-complet-final armate si operative!
❤️❤️❤️❤️De astazi- Toate mastile cad si cei ce le au, cad odata cu ele!
❤️❤️❤️❤️❤️De astazi- Toata Puterea Cerurilor este Manifestata si Aici!

❤️💛💙



FOARTE MULTI NU REALIZEAZA FENOMENUL NEPARTICIPARII LA VOT!...
EFECTELE ACESTEI PUTERNICE ACTIUNI ESTE CA PESTE 70% ROMANI MATURI, TREZITI, INDREPTATI SPRE NOUA ERA ALE CAREI PRINCIPII SE VOR NASTE AICI IN NOUA DACIE..., AU SALVAT POPORUL SI TARA DE LA MULTE DEZASTRE CE AR FI URMAT A FI IMPLEMENTATE IN REGIM DE URGENTA DE WERNER SI PARTIDUL LUI, PARLAMENTUL LUI !...PATRU TINERI VOR SALVA POPORUL DE LA REPERCUSIUNILE SI JALEA CE VA CUPRINDE O MARE PARTE DIN TARI ALE LUMII...KLAUS JOHANIS VAFI ELIMINAT CURAND!...
La 6 decembrie 2020 Klaus Iohannis își dorea visul implinindu-se pas cu pas...
-DESFIINTAREA CONSTITUTIEI ROMANIEI
- IMPLEMENTAREA CONSTITUTIEI EUROPENE
POPORUL ARE LEGITIMITATE ABSOLUTA !
NICI UN PARTID, COALITIE NU ARE LEGITIMITATE !...
MINORITATEA DE 30% SE SUPUNE MAJORITATII 70% !
JARRATEC MANCATI TOATA CLASA POLITICA ...
O NOUA FORMA DE GUVERNAMANT VA FI IMPLEMENTATA...
PARTIDELE POLITICE VOR FI O AMINTIRE...
CURAND !...
SE VA INCERCA DECIMAREA UNEI PARTI DIN POPULATIE PRIN VACCINARE...
MULTI CARE SE VOR AGATA DE VECHIUL STIL DE VIATA,VOR FI AVERTIZATI PRIN BOLI SI ACCIDENTE...,APOI VOR FI LUATI DIN PLANUL FIZIC...DUMNEZEU TATAL...'PUNE STOP JOC OMULUI CONFIGURAT IN PARADIGMELE VECHI,AGATAT DE VALORILE MATERIALE CA TEL SUPREM IN REALIZARE SI EVOLUTIE...NU VOR FI CRUTATI NICI TINERI SI NICI BATRANI...
VETI VEDEA ACESTE LUCRURI...CURAND...
DUPA 21 DEC ..., SUFLETELE SE VOR ALEGE SINGURE... SPIRITELE CARE VOR REZISTA NOILOR FLUXURI VIBRATIONALE VOR MERGE IN NOUL SALT VIBRATIONAL AL EPOCII DE AUR...
VETI VEDEA ACEST LUCRU CURAND...
PASUL CEL MAI IMPORTANT... TESTUL INTELEPCIUNII POPORULUI A FOST TRECUT CU BINE...

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro