marți, 16 martie 2021

Aeroport urban



Primul AirPort Urban din lume pentru „Mașini Zburătoare” se va deschide în Marea Britanie anul acesta
Primul aeroport mobil „pop-up” din lume pentru mașini zburătoare și taxiuri aeriene se așteaptă să se deschidă la sfârșitul acestui an în Coventry.

Taxiurile aeriene și dronele de livrare autonome care vor fi folosite într-o zi pentru a muta persoane și mărfuri prin țară vor fi afișate la centrul de transport Air-One.

Imaginile computerizate afișează cum va arăta centrul, care va fi situat lângă Ricoh Arena.

Proiectul a obținut o subvenție guvernamentală de 1,2 milioane de lire sterline, care a fost echivalată cu Hyundai, relatează Sky News. Echipa din spatele proiectului spune că se așteaptă să se deschidă în noiembrie, coincidând cu sărbătorile Orașului Culturii din Marea Britanie din Coventry.

Mai întâi va fi folosit pentru a ajuta publicul să înțeleagă noua tehnologie; Universitatea Coventry a colaborat cu proiectul pentru a demonstra că „mașinile zburătoare” decolează în demonstrații live.

Vehiculele electrice de decolare și aterizare verticale (eVTOL) seamănă mai degrabă cu elicopterele electrice, dar denumite pe scară largă „mașini zburătoare”.

Ricky Sandhu, fondator și președinte executiv al Urban AirPort, ar fi spus: „Mașinile au nevoie de drumuri. Trenurile au nevoie de șine. Avioanele au nevoie de aeroporturi. EVTOL-urile vor avea nevoie de porturi aeriene urbane”.

El a mai spus: „Urban AirPort va îmbunătăți conectivitatea între orașele noastre, va crește productivitatea și va ajuta Regatul Unit să preia conducerea într-o nouă economie globală curată”.

Pe lângă Ground-One și Water-One, Air-One este unul dintre cele trei modele care vor permite vehiculelor zburătoare să acosteze și să aterizeze, precum și să ofere spațiu de încărcare.


Shreya Chauhan

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro