vineri, 19 martie 2021

Despre templele spatiului strabun

 Exista multe temple stravechi care reapar si se vor folosi :

Sinca :

  

     

Atenție la Strigătul Străbunilor .
♦
ATENTIE LA STRIGATUL STRABUNILOR !! Partea șaptezeci si trei...73 Geticum Δακία + Getae Daciae Gétes Gaeția + ∆ ΔΔΔ ΔΔΔ ◊◊◊◊◊ ♦♦♦♦♦♦ ⊕ ⊕ ⊕ ⊕ ☯️ ...Δ Get Beget Δακία ∆
♦
Templul Portal ”TASEGETUSA”
Eu imi Canalizez energia unor asemenea locuri ale puterii , integrandu-ma in spiritul locului , care mă vor ajuta sa evit emoțiile negative , care ma incorseteaza cum ar fii teama , mânia , invidia samd . Atunci getule , vei fii una cu ATITUDINEA , cum se zice la noi in neam cu paradisul ! „Pairi daeza” înseamna ”Incinta Zidită” !
♦♦♦♦♦♦
Factorul important în localizarea acestor temple sau locuri sacre este prezenta unei intensitati sporite a campului geomagnetic .
♦♦♦♦♦♦
Cautam o piatra de obicei cuarț sau magnetita , campul magnetic fiind atras ca un vârtej , in acest templu neolitic . De exemplu noaptea campul magnetic se diminueaza puternic , mult mai mult decat in conditii normale . Cand se reîncarca , la rasaritul soarelui , curentul teluric din pamantul inconjurator este atras de roca calcaroasa , iar fluctuatiile magnetice ale locului isi ating nivelul maxim . Aceste temple noaptea dorm si in zori se trezesc fiind vii .
♦♦♦♦♦♦
In temple pietrele sunt puse intr-un anumit fel , menhirele actioneaza ca niste acumulatori , dolmenele ca niste bobine iar cercurile de piatra ca niste concentratori si acumulatori . Rocile special alese , cu concentratii ridicate de cuarț , sunt piezoelectrice , ceea ce inseamna ca ele genereaza electricitate , atunci cand sunt comprimate sau sunt supuse la vibratii .
♦♦♦♦♦♦
Principalul beneficiar al templului este corpul uman . Orice om de pe pâmânt este construit doua treimi din apa si poseda astfel o sarcina electromagnetica . Practic toate templele sunt pozitionate deasupra unor ape sau in apropierea unor ape . Atunci cand curentul teluric este localizat deasupra apei , el tinde sa se deplaseze intr-o spirala si induce o sarcina corespunzatoare , in acest lichid , cel mai prețios dintre toate . Monstre de apa luate din fantanile sfinte sau din alte locuri sacre prezinta o miscare vorticulara sporita fața de apa obisnuita . Acest proces produce de fapt un efect corespunzator in corpul uman . Mai mult , templul si mediul lui încarcat stimuleaza fierul din sange , ca si milioanele de particule de magnetita suspendate in interiorul craniului uman . In fine , fluctuatiile din campul magnetic local , pot influenta starea de constiinta de sine a unei persoane , în principal prin stimularea glandei pineale , care la rândul ei poate conduce la viziuni , ”halucinații” și stări ale constiinței .
♦♦♦♦♦♦
Cu alte cuvinte un vizitator al acestor locuri fie el preot sau pelerin , ori călător sau trecător , este in masura sa receptioneze informatia mai usor din alte niveluri ale realitații , iar aceasta a fost exact scopul acestor structuri ***- transformarea individului intr-un zeu -***.
♦♦♦♦♦♦
Scris 07.06.2020
Corbii de Piatra :

  

Tronul Strabunilor din HATEG :
In urma cercetărilor efectuate, se pare ca Tronul Străbunilor a ieşit la iveală după retragerea Mării Sarmatice.

Cercetatorii au prelevat mostre, care au fost trimise pentru datare cu carbon 14 la Universitatea Seghet din Ungaria,reieșind ca are o vechime estimată între 32 şi 65 de milioane de ani.
Un alt studiu ştiinţific efectuat la o universitate din Viena a evidenţiat faptul că Tronul Străbunilor are o vibraţie de 110.000 nanotesla, mult peste cea înregistrată la o parte din piramidele egiptene, care este în jur de 80.000 nanotesla.
”La Tronul Străbunilor, liniile Hartmann se întretaie şi formează un nod energetic. Nu o să intru în foarte multe detalii tehnice. Cert este că ele aduc energii pozitive şi negative şi sunt foarte puternice în zonă. Şi câmpul electromagnetic este foarte puternic, dar şi cel electric. Noi am făcut o scanare a solului pe 40 de metri pătraţi, pentru că atât ne permite legea, şi am constatat că la Tronul Străbunilor sunt câmpuri electrice cu o frecvenţă de 9,3, ceea ce este foarte mult”, ne explică profesorul Mânzală.
În zona megalitului se produc mai multe fenomene, care abia acum sunt studiate ştiinţific mai amănunţit. Unul dintre cele mai spectaculoase este aşa numita ceaţă albastră, care se formează în anumite perioade ale anului în pădurea unde se găseşte Tronul Străbunilor. La acesta se adaugă curcubeele care se pot vedea în zonă, ceea ce i-a făcut pe specialişti să presupună că sub megalit este posibil să fie o sursă de apă, lucru care va fi stabilit cu certitudine după ce vor fi efectuate mai multe verificări până la 100 de metri adâncime cu un georadar de ultimă generaţie.
Legendele spun ca Deceniu ar fi trecut pe la Tronul Strabunilor, numit si Piatra Jidovilor sau Piatra Uriașilor, fiind uimit de energia pe care o emana.

Exista 7 filtre (porti), care te iau la puricat, asta este altceva. 🙂
De la drumul care duce spre Hateg si pana la Tron sunt niste filtre, prin care e necesar sa treci, daca vrei sa te bucuri de energia transmisa acolo.
Sunt zone pana la Tron in care simti apasare mare. Sunt ca niste "capcane". Le vom vedea si simti.
Am spus de la inceput ca nu este de glumit cu tipul de energie care este aici.
Pe baza masuratorilor oamenilor de stiinta, energia prezenta aici este mai mare decat la Piramidele din Egipt. Asa ca merita o vizita macar o data in viata..... 🙂
Locul nu este secret si nici ascuns, oricine poate ajunge acolo. Dar, cine doreste sa vina cu noi este rugat sa se acordeze unui standard de puritate si iubire.
Veti vedea ca dupa ce trecem prin filtre si de paznicii locului, va veti simti altfel.

Va multumesc!!! ❤
P.S mai jos un filmulet care va poate ajuta:

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro