duminică, 7 martie 2021

Oamenii OI nu cunosc nici macar miza VACCINARII

 Doriti sa va vaccinati in lumea actuala 3D  sau doriti sa ascensionati intr-o lume minunata a iubirii si tuturor posibilitatilor 5D ?


Asta ESTE MIZA VACCINURILOR !

Nu asteptati sa vedeti RAUL MANIFESTAT si apoi sa reactionati pt ca riscati sa intrati in VORETEXUL RAULUI !

Cat sunteti de puternici sa rezistati ? Marea majoritate sunteti incapabili.

DACA ASTEPTATI SA VEDETI RAUL MANIFESTAT IN CEI CARE S-AU VACCINAT DEJA SUNTETI DE PARTEA RAULUI !  in loc sa ganditi pozitiv si sa mergeti cu inainte cu BINELE !

Planeta TERRA  se afla deja in 5D  si a intrat dupa 48000 eoni de dominare negativa in judecata planetara !

Cei care mergeti cu Binele veti ramane pe planeta reinoita, cei care mergeti cu Raul ajungeti sa traiti ce ganditi !

Mergeti la miting azi in Parcul Izvor contra vaccinarii obligatorii !


SALVAȚI-VĂ CODUL DIVIN!
mesaj de la TATĂL ABSOLUT
Bună dragii mei copiii iubiți!
Astăzi vom divaga puțin din subiectul nostru și vom vorbi despre ceea ce se întâmplă acum pe Pământ din punctul de vedere al celei mai înalte ordini Divine.
Probabil că mulți dintre voi ați observat că autoritățile din țările de frunte ale lumii își continuă retorica zilnic, din obișnuință dictându-le termenii celor pe care îi consideră mai slabi decât ei. Însă ei nu observă cât de repede se schimbă situația de pe planeta voastră și, mai presus de toate, din punct de vedere energetic, deoarece nu sunt capabili să simtă aceste energii. De fapt, furia, agresivitatea, ireresponsabilitatea lor se explică tocmai prin această discrepanță dintre propriile vibrații și noile vibrații ale Pământului. Încep să se înfurie deoarece planul lor clar, aparent ireproșabil și fiabil de a înrobi omenirea nu numai că se blochează, dar în unele țări se anunță în mod clar eșecul. De aceea, ei se grăbesc să adopte LEGILE care nu oferă oamenilor posibilitatea de a rămâne liberi, dar în schimb, vor să-i țină complet dependenți de punctele forte ale acestei lumi. Eu văd cât de greu le este oamenilor să facă această alegere, în special pentru cei care înțeleg ce se întâmplă cu adevărat și ce ascund așa-numitele „pașapoarte de vaccinare”.
Astăzi, se poate spune fără exagerare că sunteți chemați să participați la ultima bătălie decisivă cu Forțele Răului, atât de adânc înrădăcinate pe planeta voastră și cu atât mai mult deoarece practic toate puterile și agențiile de aplicare a legii, precum și toată mass-media, sunt în mâinile lor.
Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ nu este altceva decât o încercare de „recodare” a tuturor locuitorilor săi umani.
Ce vreau să spun prin acest cuvânt „recodare”?
Am vorbit deja de mai multe ori despre faptul că în fiecare persoană există un cod Divin, adică o bucată din Creator sau, cu alte cuvinte, scânteia divină, deci, sufletul său etern și nemuritor. Acesta este cel mai prețios lucru pe care îl au oamenii și acesta este ceea ce îi împiedică pe Dracoreptilieni să rupă/distrugă Spiritul/Duhul unei persoane, subjugându-l complet pentru ei înșiși. De aceea au făcut un astfel de pas fără precedent, dar unul monstrous, pentru a distruge Sufletul Divin al unei persoane și a-l transforma într-o creatură zombificată ascultătoare care poate fi controlată/gestionată cu impunitate după bunul plac.
Ceea ce au în conținut vaccinurile, pe care încearcă să le impună atât de sofisticat și vehement oamenilor, schimbă codul divin al unei persoane la nivel genetic, introducând în om un program complet diferit, de depersonalizare și supunere. Iar „butonul” pentru controlul conștiinței acestor creaturi noi, pentru că umani nu vor mai fi, se află deja în mâinile unui pumn de infractori, care au dezvoltat acest plan diavolesc. Vreau să știți, dragii mei, că o astfel de „recodare” a unei persoane este un proces ireversibil.
Și în acest caz, indiferent de scuzele pe care le poate căuta o persoană în timp ce ia vaccinul, trebuie să realizeze pe deplin că, de fapt, face o alegere decisivă pentru el și anume, să-și păstreze sau să distrugă Sufletul Divin. Această ultimă încercare disperată a reptilienilor de a rămâne pe Pământ va eșua în curând complet.
De aceea, eu vă rog, să nu vă lăsați păcăliți în ultimul moment, păstrați-vă statornicia Spiritului/Duhului și a Credinței în Sufletul vostru Divin și rămâneți aceleași creaturi divine, care ați fost dintotdeauna dragii mei! Vă binecuvântez și vă iubesc imens!
Tatăl Absolut v-a vorbit
Sursa: Сайт "Возрождение"/Primit/Canalizat de Martha
Traducere și adaptare
Dobrescu Victor
Ar putea fi o imagine cu copac, natură şi nor



Efectul de TURMA  INCONSTIENTA  este  o PROSTIE TERIFIANTA  !!!!

AU FĂCUT VACCINUL CONFORM ALEGERII LOR
mesaj de la TATĂL ABSOLUT
Bună dragii mei copiii iubiți!
Astăzi aș dori să mă întorc din nou la cele mai recente evenimente care au loc acum pe Pământ și, de data aceasta, o să abordez subiectul atitudinii voastre față de persoanele care au făcut deja vaccinul. Văd că mulți dintre voi sunt complet pierduți și nu știu la ce să se aștepte de la rudele, prietenii și cunoștințele lor, care au cedat entuziasmului general și au permis vaccinarea.
Vă spun, nu trebuie să vă fie frică de asta, dragii mei. Nu li se vor întâmpla schimbări drastice. Cel puțin nu ar trebui să vă afecteze în niciun fel. Schimbările vor avea loc în cei care s-au vaccinat, în sensul că acum componenta materială va prevala în atitudinea acestora, iar cea spirituală va deveni treptat zero interes. Acum ei se vor îngrijora mai mult ca oricând de sănătatea lor, pentru că frica pentru viața lor a fost cea care i-a împins către un pas atât de nechibzuit și pe care se bazau reptilienii.
Acești oameni vor începe să se asculte cu atenție pe ei înșiși, în căutarea de noi simptome necunoscute ale bolii care îi vor împinge să ia doze noi de vaccinuri puternic publicitate. Și vor avea cu adevărat astfel de simptome, deoarece în toate acestea au fost deja încorporate de la început, acele substanțe fatidice, deci în toate tipurile de vaccinuri oferite oamenilor. La urma urmei, tocmai acesta a fost scopul lor, ca prin vaccinare să se lanseze unu lanț de procese ireversibile ce vor avea loc în corpul uman, care îl duc la autodistrugere. Și nu vă spun asta pentru a vă intimida. Vreau să fiți calmi cu privire la ceea ce se întâmplă, fără a vă irosi puterea mentală și energia în ceea ce nu poți schimba. În acest caz, orice discuție despre Legile Universului, despre munca spirituală care duce la vindecare și chiar despre psihosomatică nu va mai ajuta, deoarece Sufletele acestor persoane sunt deja „oarbe și surde″.
Aceștia încep să trăiască conform programelor stabilite în ei prin vaccinul introdus în corpurile lor. În exterior, este posibil să nu observați nicio modificare în aceaste persoane. Dar componenta sa energetică este deja complet diferită. Acum nu mai este capabil să treacă dincolo de tridimensionalitate. Ei însiși s-au băgat în această cușcă și au folosit o încuietoare de încredere pe ea. O astfel de persoană va trăi atâta timp cât soarta îi va permite, dar fără urcușuri și coborâșuri spirituale, fără emoții vii și temere spirituală inerentă unei ființe divine. Ea se va concentra numai asupra lui și asupra problemelor sale și, dacă va avea grijă de cei dragi, va fi mai mult din obișnuință și din obligație, pentru că așa ar trebui să fie și așa este acceptat. Dar sinceritatea și căldura acestora vor dispărea din relațiile lor și trebuie să fiți pregătiți pentru asta. Și ultimul lucru pe care aș mai vrea să-l spun.
Nu arătați milă față de acești oameni și nu vă simțiți vinovați că nu i-ați putut salva dintr-un astfel de pas neprevăzut și nechibzuit, deoarece acest lucru nu îi va ajuta pe ei sau pe voi, ci vă va lua doar puterea și energia de care aveți nevoie atât de mult acum, astfel încât să nu vă împiedicați și să vă plimbați pe propriul drum cu demnitate. Vă binecuvântez, dragii mei, și vă iubesc enorm!
Tatăl Absolut v-a vorbit
Sursa: Сайт "Возрождение"/Primit/Canalizat de Martha
Traducere și adaptare: 
Dobrescu Victor
Ar putea fi o imagine cu corp de apă, nor şi natură




Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro