vineri, 30 aprilie 2021

30 aprilie

 Buna seara,

Alte curatari au venit azi ...timp de 4 ore  planeta a fost din nou in dimensiunea a cincea ....si varful amplitudine rezonanta Schuman a ajuns la 75  ...














"ENERGII ⚡ ⚡ 🌏
Accelerarea pe care am avut-o în acesta lună este suficientă pentru a simți atâtea lucruri, confuze, dezorientare generală.
Shake-ul care a fost experimentat în special în luna aprilie, cu scopul de a curăța prin Luna Nouă, alinierea Pleiadelor cu Mercur, vântul solar de trei ori, plasmă, Super Luna, Pluto retrograd ... toate acestea sunt multe, în timp ce se întâmplă, dezorientarea va fi în general o constantă. Deoarece multe amintiri sunt șterse, multe energii din trecut.
Poate este de lungă durată și destul de incertă, dar sufletul te călăuzește.
Adică, dacă a avut loc o creștere bruscă a vibrațiilor Pământului și acest lucru va fi resimțit, afectând parțial somnul, odihna, parțial nervozitatea, anxietatea, greutatea fizică, lenea, multă muncă a capului și chakrele foarte active ale Pământului. Baza plexului.
Urmează amețeli, bufeuri, totul tremură, eliberează și eliberează ca niciodată.
Există dificultăți în menținerea echilibrului și a mișcărilor mâinilor și a motorului în general."
Înveselește-te!"
Eduardo Ostraujov
Canal de vindecare naturala.

Amanda Lorence: DUȘURI ENERGETICE
▪30 aprilie 2021
Doar pentru a da conștientizare:
Vor exista o serie de VALURI PUTERNICE DE ENERGIE primite de la Soarele nostru, în următoarele câteva zile. Cel mai probabil începând seara de 30 APRILIE (în această seară), plus mai multe pe 1 și 2 MAI. Posibil ,luni - 3 MAI. Referința orară se bazează pe fusul orar al Regatului Unit.
În timp ce toate energiile primite sunt în cele din urmă concepute pentru a crește VIBRAȚIILE ENERGETICE în interiorul Umanității și pe Mama Pământ, în următoarele câteva zile de intrare
tiparele energetice, IMPULSURILE și VIBRAȚIILE (Coduri de Lumină) vor CREȘTE. Subliniez frecvențele energetice umane „RIDICATE”.
Dacă sunteți relaxat, detașat de Maia (matrice / iluzie), fără rezistență și mai puține forme de gândire (ale personalității), veți simți extazul pe care îl vor prezenta Energiile Vibraționale. Ca întotdeauna, orice model energetic care intră (Codarea Luminii) durează 3 zile solare pentru a deveni complet integrat în corpul fizic celular uman. (Codurile luminii fotonice se transformă în Lumina Cristalină în celulele noastre).
Puteți observa cu aceste energii particulare viitoare, că mulți neatinși, se vor trezi. Și vă arată propriile „semne” ale „trezirii” lor.
În cele din urmă, doar un cuvânt de înțelepciune:
Ca și în cazul tuturor ENERGIILOR puternice de intrare, poate exista jocul opus în iluzie, pentru a fi pur și simplu martor. Dacă vă scufundați în orice haos exterior, acesta vă va reduce temporar Frecvența Energetică la o CRONOLOGIE a unor astfel de UNDE ENERGETICE. Amintiți-vă, fiecare dintre aceștia sunt în proces de a-și stăpâni treptat reacția energetică la vechea realitate fizică. Pentru a ține și menține vibrații energetice superioare pentru a crea ulterior din, în Serviciul unuia.
Fii gata ... Vom merge în frecvență! Doar relaxați-vă, pentru a simți extazul acestor iminente Energii de intrare.
Iubire pentru toți!!!
Sursa:
Angelica Mihaela Costea

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro