vineri, 9 aprilie 2021

Tonifierea prin prezenta tonurilor personale

 

Atentie cum  vă limitati procesul evolutiv....

Maya aveau multe secrete. 

Indiciile pe care le-au lăsat în lumea exterioară erau indicii care să te conducă, să te înșele și să te păcălească - pentru ca arheologii să vadă un lucru și ochii spiritului să vadă altul. Adevărata esență a multor culturi abia începe să fie descoperită. Există grupuri de oameni guvernamentali și universitari care descifrează coduri și vin cu piese noi din trecut. Ei nu transmit întotdeauna noile lor opinii arheologilor, deoarece s-ar putea să nu vrea ca publicul să știe despre ultimele descoperiri. O zonă închisă și în afara limitelor este adesea indiciu ca ceva se întâmplă. 

Amintiți-vă, codurile de valoare, aprecierile și intenție difuzate în ființa voastră vor determina ceea ce va fi descoperit, descifrat și înțeles de voi insiva....

Înțelegerea procesului de comunicare, atât interior cât și exterior, este o cheie pentru un Pământ liniștit. 

Interiorul pe care îl comunici continuu cu un tu care poate fi numit sinele tău superior sau profesorul tău interior. Este o versiune a ta, invizibilă percepțiilor tale actuale, care are totuși o influență puternică. Sinele tău superior este conectat cu o vedere a realității în care există un scop pentru tot ceea ce alegi să experimentezi.

În mod ideal, sinele vostru superior vă comunică această viziune mai măreață prin impuls, sincronicitate și emoție. Depinde de dvs. să vă traduceți propriile mesaje și să realizați că, pe măsură ce decretați, realitatea se conformează. Acest lucru îți este arătat de sinele tău superior din nou și din nou. În plus, ai propriile tale gânduri, ca sentimente și credințe, care sunt transmise în mod constant în domeniul tău prin însăși esența și prezența ta. Pe măsură ce conștiința voastră psihică crește, devine mai ușor să știți despre ce este cineva, deoarece este energizat de ființa sa. Sunteți capabil să citiți energia pe măsură ce abilitățile dvs. de comunicare se extind pentru a lua în considerare noi modalități prin care să traduceți sensul.

O formă de comunicare care te poate elibera de interpretările tradiționale este tonifierea, procesul de a permite sunetului să se miște prin tine, jucându-te ca un instrument. 

Tonificarea este o cheie pentru eliberarea cunoștințelor stocate si blocajelor. Deblochează o ușă și permite informațiilor să vă inunde în corp.

Vă recomandăm să aveți ceremonii de tonifiere pentru culturile și grădinile dvs. 

Plantele simt ceea ce faci pentru ele. Dacă mergi în grădină și atingi o plantă de roșii, aceasta dă un comunicat pe măsură ce hormonii ei vegetali umplu valurile de aer și spun vieții din grădină: „Planta de roșii a fost atinsă. Oamenii sunt aici. ” Toate plantele știu înainte de a ajunge la ele că vii. 

Animalele fac același lucru. Când vă dedicați tonifierea animalelor, plantelor și Pământului, sunteți reciproc cu răspunsuri fenomenale, reenergizând și realinându-vă conexiunea cu Pământul ca ființă inteligentă.

Dacă ascultați tonificarea tibetană, veți descoperi că fiecare persoană face simultan o serie de tonuri. Tonerele pot transporta o varietate de tonuri și note într-un singur sunet. Aceste tonuri tind să deschidă și să deblocheze ușile energetice, schimbându-vă percepțiile. 

Practic, asta face tonifierea - într-un mod foarte subtil, îți schimbă percepția. ...vezi bolurile tibetane...

La un site de energie sau un vortex de energie, puteți tonifica cu intenția de a elibera energia care a fost stocată sau prinsă acolo și puteți tonifica pentru a vă îmbina cu site-ul. Când dai ton, creezi diferite rate vibratorii. 

În locurile sacre de piatră, sunetele pe care le simți declanșează date stocate în pietre și în oase. Pietrele funcționează foarte bine cu oasele tale - pietrele hrănesc oasele și oasele hrănesc pietrele, împărtășind date.... mergeti in templele stravechi...

În această eră a informației, sunteți îndepărtat de sursele naturale de colectare a cunoștințelor pentru dvs. V-a fost vândută ideea că televiziunea este o sursă excelentă de informații. Acest așa-numit instrument a fost promovat drept una dintre cele mai mari invenții ale acestui secol. Cu toate acestea, mass-media dvs. este deținută și controlată de cei care doresc să vă păstreze distracția și conștientizarea. Vând versiuni alese ale realității și îi ignoră complet pe ceilalți. Televiziunea încetinește procesul tău evolutiv și te limitează, mai ales în copilărie. Când ești tânăr, impresiile timpurii și imaginația joacă un rol cheie în modul în care se desfășoară viața ta. Televizorul vă ține într-o bandă foarte îngustă de expresie emoțională - în esență haos și frică.

Astăzi, mai mult ca oricând, există o campanie excelentă de a vinde televizoare, de a avea televiziune prin cablu gratuită și de a atrage oamenii să rămână lipiți de cea mai recentă versiune de scandal și violență, de parcă ceea ce este difuzat este cel mai important subiect la îndemână . Învață să observi cum te simți dacă te uiți la televizor. Este o formă de control al frecvenței. Acest control este extrem de accelerat, deoarece frica este promovată rapid pe toată planeta prin televizor.

Marea majoritate a oamenilor de pe Pământ sunt hipnotizați de televiziune chiar în acest moment.

 Campania noastră vă încurajează să experimentați viața direct - nu numai prin crearea de imagini și ideile altora care vă deteriorați propria conștiință și potențialul pe care îl conștientizează.

Pleiadienii prin Barbara Marciniak

Artist: Danielle Noel

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro