luni, 26 aprilie 2021

Sfaturi pentru autoajutor



Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (1)

O mică incursiune în câmpul morfogenetic uman și am simțit o schimbare a nivelului de conștiență. Înainte de pandemie, procentul celor treziți, adică al celor care urmau constant o cale spirituală, deci gândeau, simțeau și acționau în consecință, era de circa 2,5 %. Acum, după mai bine de un an de la începerea pandemiei, după toată furtuna interioară resimțită de cei mai mulți oameni, am simțit o creștere cu un procent, adică vorbim de aproximativ 3,1%.
Este o creștere spectaculoasă, pentru un singur an. Până să se ajungă la acel procent de 2,5% a fost nevoie de aproape patru generații. S-a lucrat la procesul de trezire încă de la începutul anilor 50 ai secolului trecut, iar primul procent a fost atins la sfârșitul anilor 80..
Mai avem până la ”masa critică” de 5%.
Chiar și așa, mai bine de o treime dintre ei oscilează între vechea lume și noua lume, astfel că putem fi siguri de doar 0,4%. Într-un cuvânt, e un procent bun, pentru un singur an de provocări. Iar provocările nu au fost mari.
Partea bună este că a dispărut o mare parte din ”pandemia de frică” legată de acest virus. Teama este un factor extrem de nociv pentru sistemul imunitar, după cum bine știți cu toții.
Știu că acest virus este un agent al schimbării, iar acel procent de care vorbeam înainte nu este chiar mare.
Aveți toate resursele necesare pentru a depăși orice obstacol. Organismul vostru fizic poate face față unor agenți biologici mult mai puternici decât acest virus. Trebuie doar să-l cunoașteți mai bine, să conlucrați cu el și, mai ales, să-l respectați așa cum se cuvine.
Cel mai important este să nu vă lăsați influențați de energiile și vibrațiile de frecvență joasă din jurul vostru. Vedeți-vă în continuare de procesul evolutiv, și totul va fi bine.

Notă
Sfaturi care să vă ajute sistemul imunitar (protecție și mobilizare în caz de infectare). Trebuie avute în vedere toate cele cinci corpuri:
Corpul fizic:
- Pe lângă suplimentele deja cunoscute (complexul de vit. B, vit. C, D, Zn), e important să avem un regim ușor hipocaloric, cât de cât bazic, și fără produse din mamifere.
Corpul energetic:
1- Rotiți energia în jurul ombilicului în sincron cu respirația. Rotația va fi în sensul acelor de ceasornic. Pe inspir, intenția/voința interioară va fi pentru o rotație completă; la fel și pe expir. Dacă pare mai dificil de realizat, puteți vizualiza o sferă albă de circa 10 cm care se rotește în jurul ombilicului. Jumătate din sferă se va afla în interiorul abdomenului. E îndeajuns să se lucreze circa 5 minute/5-6 ori pe zi pentru protecție sau grăbirea vindecării unei viroze oarecare, și minim 10 minute/de 5-6 ori pe zi, pentru grăbirea vindecării în caz de infectare cu noul coronavirus.
Se va proceda la fel cu zona timusului!
2- Conexiunea cu Soarele. Se va face stând fizic la Soare. Lăsați energia Soarelui să pătrundă în fiecare fibră a ființei voastre, pas cu pas, începând cu pielea, cu intenția de a purifica organismul de acest virus. Se va exersa până se va simți o senzație ușoară de fior în corpul fizic. Nu veți depăși 30 minute într-o ședință.
Corpul emoțional:
- Dacă simțiți că este cazul, faceți o evaluare a emoțiilor la fiecare oră. Încercați să vedeți doar partea frumoasă din oameni și din tot ceea ce ne înconjoară. Zâmbiți și râdeți în fiecare zi, în fiecare oră chiar.
Corpul mental:
- Faceți-vă planuri de viitor. Vizualizați-vă peste 5-10 ani, fericiți, călătorind, fiind alături de cei dragi, celebrând diverse situații etc. Acestea sunt o formă de ”însămânțare” a viitorului, în acord cu noua energie.
- Plasați-vă conștientul în mijlocul creierului, ca și cum v-ați muta cu totul acolo, și observați-vă corpul. Conștientizați (cât puteți) complexitatea trupului, miliardele de miliarde de procese complexe care au loc în fiecare secundă.
Corpul spiritual:
- Exersați rugăciunea inimii, starea de rugăciune, precum și starea de gratitudine pentru tot ceea ce există.
- Faceți ho`oponopono cu corpul vostru (iartă-mă, îți mulțumesc, te iubesc).
- Conturați-vă calea spirituală pentru următoarea perioadă. Și urmați-o!
- Aveți încredere că Divinul a pus în noi capacități și puteri greu de imaginat.

http://remerra.blogspot.com

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro