marți, 6 aprilie 2021

Cateva Sosoneli pentru farmecul Sosoaca

 

Cum considerati posibil intr-o lume RO plina de arme psi ca cineva care nu e de al lor sa spuna ce spune Sosonica si sa fie lasat sa continue..... aceasta doamna este un "steag fals" alternativa la nomenclatura actuala..... si nu va ajunge departe.....pentru ca va pleca impreuna cu ei.....


Mama Dianei Șoșoacă, membră a masoneriei. 

Dr. Alice Florescu anunța în 2012 că Marea Lojă Națională 1880 intenționa să devină mixtă: Suntem într-o etapă evoluată a evoluției umane 

Dr. Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Diana Șoșoacă, era membră a Marii Loje Naționale 1880 în 2012, relevă niște imagini de arhivă ale Kanal D.

În imagini, mama Dianei Șoșoacă apare îmbrăcată în costum masonic, fiind descrisă ca o „soră”, între „frați”. Dr. Florescu apare de mai multe ori în imagini, fiind singura femeie cărea i se ia interviu. Ea spune, printre altele, că mai lipseau 2 femei pentru a se forma prima lojă integral feminină: „Suntem într-o etapă evoluată a evoluției umane și femeia are o pondere extraordinară”.

Alături de ea, în loja respectivă apare și Lidia Fecioru, persoană care se descrie „bioterapeut” și care prezintă o emisiune despre ezoterism la Antena 3. De altfel, ezoterismul este o pasiune pe care o are în comun cu Dr. Alice Florescu-Bleotu.

„România este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterica știu ca există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanțul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastră”, spunea mama senatoarei la o conferință despre ezoterism.

În 2014, loja doamnei Florescu-Bleotu „saluta cu entuziasm” alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României, după cum informa Agerpres.

Legăturile doctorului Florescu-Bleotu cu șeful Marii Loje Masonice Naționale 1880, generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu par să fie trainice. Alături de acesta, mama Dianei Șoșoacă era în conducerea ONG-ului „Alianța Lege și Ordine” (ALO), dr. Florescu-Bleotu fiind vicepreședintele organizației (foto jos).

În 2012, ALO cerea desființarea Curții Constituționale a României, pe motiv că ar fi „o rădăcină a răului, care periclitează democrația în România”.


În 2013, ALO și-a înființat propriul partid, cu nume omonim. Formațiunea era condusă de Gheorghe Dinu, fost șef la Unitatea din Constanța a serviciului secret al Ministerului de Interne, cunoscut sub numele „Doi și-un sfert”. Alături de acesta, în conducere a fost același general (r) Constantin Bartolomeu Săvoiu, șeful MLNR 1880 și generalul (r) Constantin Degeratu, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei și fost consilier al fostului Președinte, Traian Băsescu. România Liberă scria despre ALO că este „partidul Rezervistilor serviciilor secrete, Armatei, Politiei”. Interesant este că același lucru se scria și despre Partidul Neamul Românesc, cel care a susținut-o pe Diana Șoșoacă.

Partidul ALO o prezenta pe mama Dianei Șoșoacă drept viitor Ministru al Sănătății, în cazul în care această formațiune -devenită fantomă – ar fi câștigat alegerile.




Asta este mami lu ' Sosoaca ....știți voi care ,aia care spuneți că va salvează de la înecul produs de masonerie ,masonerie știți voi care,aia care a îngaurit barca și acum ne înecaăm toți !!
Felicitări dragi romani ,înseamnă că ați învățat multe în cei 30 de ani de distrugere a României ,suntem pe drumul cel bun daca tot cu masoneala,tot cu masoneala !

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro