luni, 19 aprilie 2021

Rasa umanoida felina.

 

🐕🐕🐕🐕🐕 Rasa umanoida felina.




Felinele umanoide initial au venit din alt univers. Se zice ca sunt maestrii geneticieni si ca ei au creat rasa umana din Constelatia Lyra aproximativ 8 milioane de ani in urma.
In acest univers au colonizat Lyra, Pleiades si o planeta care orbiteaza in jurul Sirius A(Sirius C? probabil) si au instaurat o civilizatie benevolenta, in pace, liniste si intelegere intre ei, fara elemente negative.
Ei sunt o rasa antica foarte veche care au participat si la crearea rasei umane, fac parte din mai multe Consilii Galactice si din Federatia Unita a Planetelor insa am inteles ca s-au retras din aceasta din urma . Au vizitat si Terra in perioada Egiptului Antic si din acest motiv egiptenii antici aveau o atat de mare reverenta si respect pentru rasa felina, pisicile.
Exista mai multe subrase, de diferite tipuri si coloristica, sunt bipezi, foarte inalti, foarte puternici fizic, spiritual, nu sunt carnivori.
Abilitati: sunt foarte telepatici, hipersenzitivi, aventurieri, artistici, creatori avansati, iubitori, cu simtul umorului se mai numesc si performeri galactici.
Pisicile patrupede au fost insamantate de ei pe Terra in perioada de evolutie planetara al dezvoltarii mamiferelor.
Prezenta lor simtita in perioada Atlantindei/Lemuria si a Egyptului Antic ca si ghizi spirituali, asistenta in dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriala a umanilor dar si in arte. Sekmet a fost ales ghidul reprezentant pentru Terra.
Asa cum pisicile sunt vanatori in 3D asa si reprezentatii lor felinoidele 6D-9D sunt vanatori de REPTILOZI!
Mai jos gasiti atasate link-uri pentru cei interesati de mai multe informatii privitoare la rasa felinoida

Niciun comentariu:

 
Art Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAlterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro